Σαβ 05 Νοε 2022

FREEDOM CANDLEMAKER w/ special guests Odysseas Phone Orchestra

συναυλία /μουσική

Ημερομηνία: Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022
Ώρα Προσέλευσης: 21:00
Κτίριο: Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5)
Είσοδος: 8€ προπώληση | 10€ ταμείο
Facebook event εδώ.


Μετά από τρεισήμισι χρόνια απουσίας από την Αθήνα, ο FREEDOM CANDLEMAKER από την Κύπρο, επιστρέφει στο Ρομάντσο για να εκπληρώσει το ραντεβού του με το Αθηναϊκό κοινό. Περιστοιχισμένος από μια εξαιρετική ομάδα μουσικών θα δώσει μια γεύση από το καινούργιο υλικό που έρχεται με τον επόμενο του δίσκο “Ageless”. Το πρώτο σινγκλ “The Win” αναμένεται μέσα στο Νοέμβριο. Θα ακουστούν κομμάτια από τους δίσκους Beaming Light (Inner Ear 2019), Now Happiness (Louvana Records 2016) καθώς και από το δίσκο The Age of Now (Louvana Records 2012) που κυκλοφόρησε σαν J.Kriste, Master of Disguise.

Την μπάντα Freedom Candlemaker αποτελούν οι Δημήτρης Foken - κιθάρα, μπάσο, φωνητικά, Βασίλης Βλαχάκος - κιθάρα, φωνητικά, Ορέστης Μπενέκας - πλήκτρα, φωνητικά, Δημήτρης Οικονόμου – τύμπανα και Μαρίσσα Μπίλη – φωνητικά, ενώ ο Freedom Candlemaker θα τραγουδά και θα παίζει ηλεκτρικό μπάσο και πιάνο.


Special guests στη βραδιά θα είναι οι ODYSSEAS PHONE ORCHESTRA. Οι Odysseas Phone Ocrhestra είναι το συγκρότημα που δημιούργησε ο Οδυσσέας Τζιρίτας λίγο μετά την κυκλοφορία του προσωπικού του άλμπουμ “Gonzo Bliss” και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, με την ελπίδα ότι θα έρθει η μέρα που θα επιστρέψουν στις συναυλίες. Μετά από άπειρες ώρες προβών, συζητήσεων και πειραματισμών οι Odysseas Phone Orchestra δίνουν μια διαφορετική live διάσταση στα τραγούδια του Τζιρίτα και δηλώνουν πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα επί σκηνής, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν και νέο υλικό στο στούντιο.Οι Odysseas Phone Orchestra είναι οι Οδυσσέας Τζιρίτας - φωνή, κιθάρα, Γιάννης Παπανικολάου – τύμπανα, Γιώργος Λαναράς - μπάσο, φωνητικά, Γιάννης Δημάκος – κιθάρα, Αχιλλέας Χαρμπίλας - κιθάρα, φωνητικά.


FREEDOM CANDLEMAKER
Instagram: https://www.instagram.com/freedom_candlemaker
Bandcamp: https://freedomcandlemaker.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5nVcmByAcE96beDvJAl2LU

ODYSSEAS PHONE ORCHESTRA
Instagram: https://www.instagram.com/___odysseas___/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0PNWtYOsvnQ1s8ipbRYWsG

Tickets via viva.gr at https://www.viva.gr/tickets/musical/freedom-candlemaker/