Σαβ 16 Μαρ 2019

Athens Djs & Performers for Athens Pride

dj set

Athens are you ready?

To Σάββατο 16 Μαρτίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το Athens Pride επιστρέφει στο Ρομάντσο και προσκαλεί 24 DJs και 21 performers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο fundraising πάρτι που θα διαρκέσει μέχρι το πρωί. Για πρώτη φορά, τα stages του πάρτι θα είναι τρία, ανοίγοντας τον πρώτο όροφο του Ρομάντσο - ένα ακόμα stage με πιο smoouth διάθεση και μουσική. Επίσης για πρώτη φορά στο main stage, θα πραγματοποιηθεί live, από το συγκρότημα S.W.I.M.

Το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας - Athens Pride - είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε εθελοντική εργασία. Μέσω της διοργάνωσης του δημόσιου ετήσιου Φεστιβάλ και άλλων δράσεων, προβάλλει την ύπαρξη και προωθεί την αποδοχή των LGBTQI+ ατόμων, καταπολεμά τη διάκριση και τη σιωπή και διεκδικεί τα δικαιώματά τους. Όλοι όσοι παίρνουν μέρος συμμετέχουν αφιλοκερδώς για την ενίσχυση του Αthens Pride.

Συμμετέχουν:
A Man To Pet and the Basic Boys
Cartoon Dandy
Chraja
D’Arcy Foxx
Darla
Dear Quentin
Express Skopelitis
Δουkissα
Fantasy
Figkott
Φιλοθέη
Freida Slaves
House of Kareola
Jacob of Cappadocia
John2
K.Atou
Kangela Tromokratisch
Kristof
Lockbird
Lessie Zmorr
Maria Politi
Molly//Bolt
S.W.I.M. (live)
Sound Injections
Strap-on Unicorns
The Dreamer
Thirdkiddo
Zaq

Party Visuals:
Haris Lalousis

Οργάνωση:
Στάθης Μητρόπουλος

Προσβασιμότητα χώρου:
Το πεζοδρόμιο, η είσοδος και το stage του ισογείου έχουν πρόσβαση σε αμαξίδια μέσω φορητής ράμπας. Το bar και το stage στο ισόγειο είναι προσβάσιμα μόνο μέσω σκάλας. Η πρόσβαση στον πρώτο όροφο γίνεται με ασανσέρ.
Για εκείνη την ημέρα θα μισθωθεί προσβάσιμη χημική τουαλέτα.
Οι σκύλοι συνοδοί και βοηθοί είναι, σαφώς, ευπρόσδεκτοι.
Το κοντινότερο μετρό/ηλεκτρικός είναι ο σταθμός Ομόνοια.
Για οποιαδήποτε βοήθεια/πληροφορία οι εθελοντές του Athens Pride θα βρίσκονται στο bar. Για περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: accessibility@athenspride.eu

Facebook event εδώ


Ημερομηνία: Σάββατο 16 Μαρτίου 2019
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος: 5 ευρώ για την ενίσχυση του Athens Pride 2019