Παρ 08 Μαρ 2019

Ras Digby Meets Irie Action Sound

dj set

Tην Παρασκευή 8 Μαρτίου, το IRIE Action Sound System επιστρέφει και πάλι στο Ρομάντσο για να συναντήσει τον Ras Digby Austin, ιδρυτικό μέλος και Θρυλικός Selector του Sir Jessus Sound από το δυτικό Λονδίνο, ενεργό από τις αρχές της δεκαετίας του ’70.

Ras Digby

Ο Ras Digby είναι ένας έμπειρος καλλιτέχνης με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας. Οι στενοί δεσμοί του με τους παραγωγούς της Τζαμάικα, ακόμα και με τον Bob Marley και τους Wailers, εξασφάλιζαν την πρόσβαση του Sir Jessus στα πιο δημοφιλή dub plates. Το 1974 ίδρυσε τη δισκογραφική εταιρεία του Sir Jessus. Παρόλο που το Sound System χωρίστηκε, ο Ras Digby συνέχισε να παίζει με άλλα Sound Systems. Με τα δικά του λόγια: “I am spreading the vibes, doing Jah work, continually.”
Facebook

IRIE Action Sound System

Το IRIE Action Sound System έχει βάση την Αθήνα. Είναι το πρώτο Reggae Sound System της χώρας. Ξεκίνησε το 2005 σαν URM με ιδρυτικό μέλος τον Oldjohn, μέσα από την αγάπη για την Reggae μουσική και αντλώντας έμπνευση από την Τζαμαϊκανή κουλτούρα των ηχοσυστημάτων. Το Irie Action Sound System είναι ένα ανεξάρτητο χειροποίητο ηχοσύστημα που σκοπός του είναι να παίζει σε κάθε πόλη της χώρας, μεταδίδοντας το μήνυμα και την ενέργεια της Reggae Μουσικής.
Facebook

Mashdown45

Ο Mashdown45 είναι ιδρυτικό μέλος και Dub Selector του Dubwise Hi-Fi στην Αθήνα, από το 1999.
Facebook
Dubwise Hi-Fi

Facebook event εδώΗμερομηνία: Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019
Ώρα προσέλευσης: 22.30
Είσοδος: 8 ευρώ