Πεμ 14 Φεβ 2019

Ο Κύκλος Των / Γεια, Σ αγαπώ, Αντίο #3

άλλο

Νέοι ποιητές και συγγραφείς ή απλά ερωτευμένοι με τη ζωή, τον άνθρωπό τους ή τον σκύλο τους, ακόμη και με τον εαυτό τους τον ίδιο, θα παρουσιάσουν τα ερωτικά τους γραπτά, γεμάτα με αρώματα, φιλιά και υγρά. Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστούν στο Ρομάντσο ποιήματα, πεζά, ραβασάκια, χαρτάκια στο ψυγείο, γράμματα αυτοκτονίας από έρωτα και σχέδια δολοφονιών πάθους.

Η βραδιά αυτή αποτελεί ένα κάλεσμα για επικοινωνία με σκοπό την εξομολόγηση των κρυφών πόθων και των εντονότερων εκφάνσεων του κάθε βιώματος ή φαντασίας έρωτα. Όλοι με ένα κοινό, γνωριζόμαστε, αγαπάμε, χωρίζουμε, ζούμε και πεθαίνουμε ίδια. Γεια, σ’ αγαπώ, αντίο.

Line up:
Λίλα Αθανασίου
Νικόλας Ανδρουλάκης
Δήμητρα Γερογιάννη
Νικόλας Κουτσοδόντης
Βίκυ Κουτουλέα
Κατερίνα Μαρδακιούπη
Ανδρέας Σπαβέρας
Βούλα Χουρδάκη
Δανάη Χρυσάφω
Χάρις Κοντού
Κώστας Moody
Θεοχάρης Παπαδόπουλος
Φαίη Ρέμπελου
Ελένη Σουπίδου
Αντιγόνη Σταυροπούλου
Βίνα Σέργη
Άννα Χαλκιά
Τζέο Πακίτσας
Σεμελίδης
Δάφνη Τσιόλκα
Αγγελίνα Λάτση
Βιβή Λυγερού
Wolfpeach
±

Poster by Nikos Darv

Το project Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ δημιουργήθηκε από νέους συγγραφείς, ποιητές, ηθοποιούς και σκηνοθέτες το 2016 στην Αθήνα και από τότε διοργανώνει βραδιές αναγνώσεων, ποιητικές performances, παρουσιάσεις και συνδυάζεται με εκθέσεις εικαστικών, σε πολλούς χώρους στην Αθήνα και όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Γιάννενα, τη Λάρισα και τη Χαλκίδα.

Σκοπός του project είναι η παρουσίαση και η άμεση επικοινωνία νέων συγγραφέων και ποιητών με το ευρύ κοινό. Ο κύκλος είναι μεταβλητός, καινούργια πρόσωπα κάθε φορά ανανεώνουν τον πυρήνα του.


Facebook event εδώ


Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος Ελεύθερη