Παρ 11 Ιαν 2019

Κοπή της πίτας για το 2019 του ΜΩΒ

άλλο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η φεμινιστική οργάνωση το ΜΩΒ, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, στο Ρομάντσο, μία εορταστική εκδήλωση για το νέο χρόνο, με μουσική και ποτά, όπου θα συνδυαστεί με συζήτηση για το εφιαλτικά επίκαιρο θέμα της βίας κατά των γυναικών και τον προγραμματισμό μελλοντικών και σχετικών εκδηλώσεων.

Στην εκδήλωση θα συλλεχθούν και είδη προσωπικής υγιεινής και τηλεκάρτες, για τις κρατούμενες στο κέντρο κράτησης αλλοδαπών γυναικών στην Πέτρου Ράλλη, τα οποία και θα διανεμηθούν εν είδει μικρού δώρου, στην προσεχή εορταστική εκδήλωση πίτας που θα πραγματοποιηθεί εκεί, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Τα αντικείμενα που θα συλλεχθούν στο Ρομάντσο (προσοχή, όχι γυάλινες συσκευασίες):
Σαμπουάν- οδοντόβουρτσες- οδοντόπαστες
Σαπούνια- μωρομάντιλα
Σερβιέτες
Καλτσόν- εσώρουχα (καινούρια)
Σκουφάκια- Γάντια - μικρές πετσετούλες
Τηλεκάρτες των 4 ευρώ για σταθερό τηλέφωνα (υπάρχουν μόνο σε κάποια περίπτερα)
Facebook event εδώ

Για εκείνες που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, υπάρχει η δυνατότητα να παραδώσουν τα είδη για το δώρο των κρατουμένων, στο συνεργατικό μπαράκι Beaver, οδός Μεγάλου Βασιλείου 46Α, πίσω από το Μουσείο Μπενάκη, το οποίο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς. Ο κοντινότερος σταθμός μετρό είναι ο Κεραμεικός. Το Beaver είναι ανοιχτό από τη 1.30 το μεσημέρι έως τη 1.30 τα ξημερώματα, κάθε μέρα.
Ημερομηνία: Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019
Ώρα: 19.00
Είσοδος ελεύθερη