Πεμ 12 Απρ 2018

3+1 | #6

συναυλία

3+1

3 drummer
+1 μουσικός
3 sessions

Η δράση 3+1, είναι η νέα σειρά συναυλιών που θα πραγματοποιείται στο Ρομάντσο. Τρεις ντράμερ της αθηναϊκής σκηνής θα καλούνται κάθε φορά να αναμείξουν τον ήχο τους με τρεις εγχώριους μουσικούς, με στόχο το συνδυασμό διαφορετικών ειδών, τον πειραματισμό και τον επαναπροσδιορισμό των μουσικών τους ταυτοτήτων.

Ο κάθε ένας μουσικός θα συναντάει τους τρεις ντράμερ για ένα μισάωρο session γεμάτο αναπάντεχους συνδυασμούς και ταιριάσματα.

Την Πέμπτη 12 Απριλίου, στο έκτο 3+1, οι Αλέξης Σταυρόπουλος, Κρίτων Μπελλωνιάς, και Δημήτρης Οικονόμου συναντούν τους Δημήτρης Πατσαρός, Γιάννης Αναστασάκης και Κωσταντίνος Κώνιος για να παρουσιάσουν το μουσικό τους αποτέλεσμα στη σκηνή του Ρομάντσο.

3
Αλέξης Σταυρόπουλος
Κρίτων Μπελλώνιας
Δημήτρης Οικονόμου

+1
Δημήτρης Πατσαρός
Γιάννης Αναστασάκης
Κωσταντίνος Κώνιος


---


Αλέξης Σταυρόπουλος

Ο Αλέξης Σταυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Παίζει τύμπανα και γράφει μουσική για τους loop vertigo(jazz/progressive/electronica),τους borderline syndrome(progressive/metal) και τους insect radio(punk/hardcore)
και ειναι μέλος των wedding singers
Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε αρκετά ετερόκλητα σχήματα(barbara’s straight son,duke abduction ,night on earth)
Από το 2017 διδάσκει στο ΜΜS Χαλανδρίου


Κρίτων Μπελλώνιας

Ο Κρίτων Μπελλώνιας ξεκίνησε την ενασχόληση του με τα drums από το σχολείο. Είναι ενεργός μουσικός εδώ και καιρό παίζοντας με πολλά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.


Δημήτρης Οικονόμου

Ο Δημήτρης Οικονόμου (Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Super Stereo, Million Hollers κ.α.) παίζει ντραμς και έχει ως βάση την Θεσσαλονίκη


Δημήτρης Πατσαρός

Έχει μοιραστεί την σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι: Mogwai, Goat, Future Islands, Folazkoid, A silver Mt Zion, Bill Kouligas, Umfang, Piano Magic, This will destroy you, El ten eleven, Νurse with wound, Λένα Πλάτωνος κ.α., και ήταν μέλος των Sound Carriers του Damo Suzuki (Can) και έχει κάνει ζωντανές εμφανίσεις μεταξύ άλλων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο Plissken Festival, Fraternity of Sound Festival και στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Έχει συνθέσει μουσική (live εκτέλεση) για την θεατρική παράσταση Firewalk with me της Ευαγγελίας Χριστάκου, και το μοτίβο ύπνου στην παράσταση Ορλάντο της Ιώς Βουλγαράκη. Έχει συμμετάσχει στην έκθεση σύγχρονης τέχνης Βoundaries (Snehta, Artscape Athens) με το μουσικό κομμάτι Mountain Birth κάνοντας μια ηχητική περιγραφή-soundtrack του γεωλογικού φαινομένου της ορογένεσης καθώς και στο φεστιβάλ Moving Silence του Ινστιτούτου Goethe, παρουσιάζοντας ζωντανά τη δουλειά του.

Συνεργάζεται με το Αρχείο Καβάφη και τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση στα πλαίσια του εκπαιδευτικού εργαστηρίου “Ο Καβάφης πάει σχολείο “ που πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα, και έχει σχεδιάσει εργαστήρια ηλεκτρονικής μουσικής παραγωγής για σχολεία.

Έχει συνεργαστεί σαν sound artist με το πρόγραμμα Summer Schools Columbia NYC University για το εργαστήριο Soundscapes in Athens που περιλάμβανε ηχογράφηση πεδίου και συζήτηση σχετικά με την ηχητική ταυτότητα της Αθήνας του σήμερα.

Μέλος των σχημάτων :

-ΕCHO CANYON (techno, dub, experimental)
https://soundcloud.com/echocanyon
https://echocanyon.bandcamp.com/album/heights

-KOOBA TERCU (exotic noise rock)
https://koobatercu.bandcamp.com/album/bakla-horani
https://koobatercu.bandcamp.com/album/kooba-tercu

M.G.C (kraut rock)
https://masturbationgoescloud.bandcamp.com/album/20122012

-MISUSE (post rock, experimental)
https://misuse.bandcamp.com/album/april
https://misuse.bandcamp.com/album/misuse


Γιάννης Αναστασάκης

Ο Γιάννης Αναστασάκης χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερή του προσέγγιση στην κιθάρα, ως γεννήτρια πρωτότυπων και ατμοσφαιρικών ήχων καθώς και για την ενασχόλησή του σε βάθος με τα εφέ (είναι επίσης o σχεδιαστής και κατασκευαστής των JAM pedals).
Η μουσική του είναι ένα κράμα ambient και ψυχεδέλειας που ισορροπεί μεταξύ μελωδίας και θορύβου, ξεπερνώντας πολλές φορές τα "επιτρεπτά" όρια. Έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής (Arve Henriksen, Eivind Aarset, Christian Fennesz, Haig Yazdjian, Θοδωρή Ρέλλο, Χάρη Λαμπράκη, Σαβίνα Γιαννάτου, Λένα Πλάτωνος, Φλώρο Φλωρίδη κ.α.) και δραστηριοποιείται και με το δικό του προσωπικό σχἠμα "Elektronik Meditation".

Www.jannisanastasakis.com

Κωνσταντίνος Κωνιός

Ο Κωνσταντίνος Κωνιός γεννημένος την Άνοιξη του '95 στην Κρήτη, μέσω του ήχου (Μουσικότητα) και του σώματος (χώρος - χρόνος-ροή), εξερευνεί την σύνδεση μεταξύ της Νόησης και της Ψυχής.

----------


Πέμπτη 12 Απριλίου 2018
Ώρα Προσέλευσης: 21.00
Είσοδος 7 ευρώ
Facebook Event  εδώ