Σαβ 03 Μαρ 2018 - Κυρ 04 Μαρ 2018

SOCIAL YOGA the black metal edition, στο Ρομάντσο

άλλο

SOCIAL YOGABLACK METAL / DRONE edition

Σάββατο 3 - Κυριακή 4 Μαρτίου

Ώρες: 12:00-13:30

Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια (1ος όροφος)
Τηλ: 216.7003325

Είσοδος ελεύθερης επιλογής (donation)

- - -
*Το διήμερο είναι sold out, όπως και η wait list. Μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία σας (όνομα / email) στο email: bmyogaworks@gmail.com για μελλοντικά νέα dates // Mailing list: bmyogaworks@gmail.com

- - -

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Black Metal / Drone Yoga στο Ρομάντσο, με instructor την Νίκη Χάγια.

Για δύο μαθήματα τον Μάρτιο, η (άλλοτε σκοτεινή και αρνητική) ενέργεια του μουσικού subgenre Black Metal διοχετεύεται σε μαθήματα yoga, με αποτελέσματα σχεδόν καθαρτικά και θεραπευτικά. Μαζί με το κατάλληλο soundtrack και “ηχητικό χαλί” (με πολλές doom και drone πινελιές), φέρνει κοντά τα οφέλη της yoga σε μια κοινότητα ανθρώπων με κοινά μουσικά ακούσματα και φιλοσοφία, αποδεικνύοντας ότι η yoga είναι για τον κάθε ένα από εμάς, άσχετα αν ακούμε Enya ή Wolves In The Throne Room.

Η Νίκη Χάγια είναι δάσκαλα της yoga και founder της Pop Up Yoga. Εχει αρακολουθήσει το training των 200 και των 500 ωρών στη Hatha Yoga. Τα μαθήματά της είναι ένα mix hatha και vinyasa πασπαλισμένα με yin στοιχεία.

H pop up yoga είναι μαθήματα yoga τα οποία συμβαίνουν σε ανύποπτο χρόνο και σε διαφορετικά μέρη κάθε φορά. Στόχος της yoga είναι η ευθυγράμμιση του σώματος, η ορθή στάση του και η παύση των διακυμάνσεων του νου.

Για τη συμμετοχή σας (τα μαθήματα ανοιχτά σε αρχάριους και προχωρημένους), απαραίτητη η δωρεάν εγγραφή μέσω της online πλατφόρμας Eventbrite, άνετα (μαύρα;) ρούχα, yoga mats και ανοιχτό μυαλό.

Το soundtrack / concept επιμελείται ο Μάνος Νομικός

Facebook Event  εδώ