Παρ 16 Φεβ 2018

Σtella w/ Venus Volcanism & In Atlas Live at Romantso

συναυλία

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου (στα γενέθλια της Βαλεντίνας Βαγενά) η Σtella επιστρέφει στο για μια live εμφάνιση μαζί με Venus Volcanism & In Atlas.

Σtella
Ξεκινώντας από το 2012 με ένα EP και δύο προσωπικούς δίσκους στην Inner Ear Records, που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από ραδιόφωνο και ακροατές, η Σtella θεωρείται πλέον ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα στην Ελληνική pop σκηνή.
Είναι ιδρυτικό μέλος των Fever Kids και από το 2014 συνεργάζεται με τον παραγωγό NTEiBINT, με τρεις κυκλοφορίες στην Βελγική Eksimo Recordings. Τον Μάρτιο του 2017 συμμετείχε στο South by Southwest Music Festival (SXSW) στο Austin, Texas.
www.stellathemusic.com/
https://www.youtube.com/watch?v=lVmMq6Ei5U4
https://www.youtube.com/watch?v=GU5XCUj93l0

Venus Volcanism & In Atlas
Οι Venus Volcanism & In Atlas είναι το μουσικό σχήμα της Ελληνίδας Venus Volcanism και της Δανής In Atlas. Συναντήθηκαν στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια. Έκτοτε με τη μουσική τους σύμπραξη προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον στο οποίο εξερευνούν, αμφισβητούν και επαναπροσδιορίζουν έννοιες όπως ο έρωτας,το μίσος, η ύπαρξη , ο ανθρωπισμός μέσα από το πρίσμα lo-fi συνθέσεων.
Η μουσική τους περιέχει στοιχεία όπως θέρεμιν, samples, συνθεσάιζερ και φωνητικά. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν επίσημα το πρώτο τους κομμάτι «Reconstruction», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο Phormix Tape «Light of Consiousness».
https://phormixrecords.bandcamp.com/track/venus-volcanism-in-atlas-reconstruction
https://soundcloud.com/venusvolcanism
https://soundcloud.com/inatlas
https://www.facebook.com/venusvolcanism
https://www.facebook.com/inatlasmusic


Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018
BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Είσοδος: 6 ευρώ
Ώρα Προσέλευσης: 21.30
Facebook Event   εδώ