Παρ 01 Δεκ 2017

Psychedelic Trips To Death Album Presentation: 'Blood For Blood'

συναυλία

- Psychedelic Trips To Death Album Presentation: 'Blood For Blood' -


Τη Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου οι Psychedelic Trips To Death παρουσιάζουν ζωντανά το νέο τους δίσκο ”Blood for Blood” στο Ρομάντσο.

PSYCHEDELIC TRIPS TO DEATH

Ο ήχος των PTTD παντρεύει χαοτικά τα ψυχρά ηλεκτρονικά beat και το rock’n’roll, έχοντας ως αφετηρία σκοτεινές και θορυβώδεις επιρροές. Οι Psychedelic Trips To Death δημιουργήθηκαν το 2010 στη Θεσσαλονίκη ενώ έχουν κυκλοφορήσει το Malibu (Early Recordings) (2012) και το Love & Death EP (2014). Έχουν εμφανιστεί ζωντανά μαζί με τους The Black Angels,The Underground Youth,Singapore Sling μεταξύ άλων.

The Rattler Proxy

Με τρεις κυκλοφορίες στη Lurid Music (Follow, Oscillation και Vertebrata) και μια στη Nutty Wombat Records (C60 Hustle) μέσα στο 2016, οι Rattler Proxy συνεχίζουν να εξελίσσουν τον ήχο τους, συνεργαζόμενοι με σχήματα και καλλιτέχνες όπως οι Vox Low, Jokers of the Scene, Khidja, End, Timothy J Fairplay και Antoni Maiovvi. Tracks του σχήματος όπως το Follow και το Oscillation έχουν μπει σε selections που έχουν ακουστεί στον KCRW, στο Beats in Space και στο Boiler Room, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκαν και στις επιλογές του Andrew Weatherall στο Music's Not For Everyone.

https://soundcloud.com/therattlerproxy-------------


BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα Προσέλευσης: 21:00
Είσοδος 5 ευρώ

Χορηγοί επικοινωνίας: RISE, www.rise.gr

Facebook Event εδώ