Δευ 09 Οκτ 2017 - Σαβ 14 Οκτ 2017

Artist in Residence Presentation: Ivan Denes

συναυλία

Ο Ivan Denes μεγάλωσε στη Βολιβία, όπου σπούδασε φλάουτο στο Εθνικό Ωδείο Λα Παζ. Το 2010, μετακόμισε στην Ελβετία, όπου σπούδασε φλάουτο δίπλα στην Anna-Katharina Graf και τον Matthias Ziegler. Το 2014 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Τεχνών της Ζυρίχης. Τελείωσε το ΜΑ της Μουσικής Παιδαγωγικής στο φλάουτο κάτω από τον Ildiko Bende το 2017.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά έργα μουσικής δωματίου, ως βοηθός σε διάφορες ορχήστρες. Αναπτύσσει καλλιτεχνικά πρότζεκτ σε συνεργασία με το Ensemble Le Pli και άλλες ομάδες, με τις οποίες διερευνά τη σχέση του ήχου και του χώρου, οδηγώντας την κλασσική και σύγχρονη μουσική σε μη παραδοσιακές συνθήκες.

Ο καλλιτέχνης εξασκείται καθημερινά σε ανοιχτό στούντιο από τις 8 έως τις 13 Οκτωβρίου στο Ρομάντσο, όπου κάθε επισκέπτης από οποιοδήποτε υπόβαθρο και πεδίο είναι ευπρόσδεκτος να επισκεφθεί, να ανταλλάξει, να ερευνήσει, να συνεργαστεί. Μια τελική παρουσίαση του αποτελέσματος αυτής της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Ρομάντσο, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.

Η A-Z Artist Residency είναι μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για να συνδέσει τους καλλιτέχνες, το κοινό και τους χώρους συναυλιών που εδρεύουν στη Ζυρίχη. Διοργανώνεται και επιμελείται από την Ειρήνη Σουργιαδάκη, Αθηναία καλλιτέχνη με έδρα τη Ζυρίχη, σε συνεργασία με το Bios Athens, το Bios Romantso και το MA Transdisciplinarity in the Arts του Πανεπιστημίου Τεχνών της Ζυρίχης.
Facebook event εδώ

Ώρα Προσέλευσης: 19.00Είσοδος Ελεύθερη