Παρ 31 Μαρ 2017

St Paul`s Sessions w/ Pangaea

dj set

St Paul`s Sessions Club Night

Pangaea (Hessle Audio, UK)
+ Ison / Actor One (NON, GR)
+ special guest from Frankfurt Independent-Label

TICKETS SOON TO BE LAUNCHED
Τα St Paul's Sessions είναι μια σειρά συναυλιών που διοργανώνονται από την Groove Productions, προτείνοντας ορισμένους από τους κορυφαίους καλλιτέχνες σύγχρονης μουσικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό - στο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα.


Pangaea (Hessle Audio, UK)
O πολυμήχανος Dj/παραγωγός και συνιδρυτής της Hessle Audio, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Μεγαλωμένος στη Δυτική Αγγλία και όντας πια κάτοικος Λονδίνου, ο Pangaea (aka Kevin McAuley) συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο ταχύτατα εξελισσόμενους DJ και παραγωγούς των ημερών μας, ενώ μαζί με τους Pearson Sound και Ben UFO είναι ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της υπερδραστήριας Hessle Audio, που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο επιδραστικά labels, γιορτάζοντας φέτος 10 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην διεθνή dance σκηνή. Έχει παρουσιαστεί σε clubs ορόσημα όπως Fabric, Corsica Studios (London), Berghein/Panorama, Horst (Berlin), Robert Johnson (Offenbach) κ.ά, με τα DJ sets του να θεωρούνται σημεία αναφοράς, κινούμενα μεταξύ house και techno μέσω broken rhythms. Τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε και το πρώτο ολοκληρωμένο του άλμπουμ με τίτλο ¨In Drum Play¨ φυσικά στην Hessle Audio, που αποτέλεσε το απόλυτο progressive underground dance music δείγμα, επισφραγίζοντας τη δημιουργικότητά και το ταλέντο του.

https://www.residentadvisor.net/dj/pangaea
https://soundcloud.com/pangaea
https://www.facebook.com/pangaeauk


Ison / Actor One (NON, GR)
Ο Αναστάσιος Διόλατζης (aka Ison), ιδρυτικό μέλος των ΝΟΝ και των Actor One και καλλιτεχνικός διευθυντής του Reworks Festival είναι από τα πρόσωπα που επηρέασαν σημαντικά την εξέλιξη της εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής σήμερα. Έχει εμφανιστεί σε σημαντικά μουσικά γεγονότα σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αποκορύφωμα την περσινή εμφάνισή του στο περίφημο Sonar Festival στη Βαρκελώνη. Πάντα με διάθεση να αναδεικνύει τις νέες τάσεις της σύγχρονης μουσικής, είτε διαμέσου των σετ του, είτε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής ΝΟΝ Sessions και όντας πίσω από την δημιουργία πολλών μουσικών κόνσεπτ στην χώρα, o Ison είναι ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους στην ελληνική ηλεκτρονική σκηνή, διανύοντας πάνω από 15 χρόνια παρουσίας σε αυτήν. Αυτοί που έχουν βρεθεί σε κάποια από τα σετ του, σίγουρα θα έχουν νιώσει την ιδέα του ¨ηλεκτρονική μουσική για το σώμα και την ψυχή¨ στην πιο εκλεπτυσμένη της μορφή, με τα σετ του στα Reworks να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες στιγμές του φεστιβάλ - κι εμείς δε μένει παρά να αφεθούμε στο πλέον παραδοσιακό closing του Ison...

https://www.residentadvisor.net/dj/actorone
https://www.facebook.com/IsonGreece
https://soundcloud.com/ison-non
Οργάνωση - Παραγωγή: Groove Productions / info@grooveproductions.gr

https://www.facebook.com/St.PaulsSessions
http://grooveproductions.gr/
Facebook event εδώ

Ώρα Προσέλευσης: 23.30