Πεμ 11 Ιουν 2015

J. C. Satan, Bazooka, Οι Χάροι & Pete Slovenly

συναυλία

J. C. Satan (FR/Slovenly Records)
Bazooka (GR/Slovenly Records)
Οι Χάροι
After party: DJ Pete Slovenly (DJ set)

Tην Πέμπτη 11 Ιουνίου ένα garage/psych gathering στο Ρομάντσο με J.C. Satan και Bazooka από Slovenly Records και τους μυστηριώδης νεαρούς Χάρους να ανοίγουν τη βραδιά. Θα ακολουθήσει after πάρτι με special DJ set από τον Pete Slovenly, ιδιοκτήτη της Slovenly Records.

J.C. Satan
Οι J.C. Satan είναι η συνάντηση του kid Arthur από το Μπορντό της Γαλλίας και της Paula από το Τορίνο της Ιταλίας. Η μουσική τους είναι μια μείξη από λυρικές αφηρημένες ιστορίες δίνης που περιγράφουν στιγμές όπως το πρωί μετά το σεξ κλπ.
Ξεχώρισαν από την κυκλοφορία του Sick of Love, του πρώτου τους άλμπουμ, το 2010 από την αμερικάνικη Slovenly Records. Ακολούθησε το εξαιρετικό Hell Death Samba το 2011 που τους έκανε ευρύτερα γνωστούς ενώ το τρίτο τους άλμπουμ με τίτλο Faraway Land κυκλοφόρησε από την γαλλική εταιρεία Teenage Menopause. Το περίπλοκο και τολμηρό Faraway Land ξεπέρασε τα όποια όρια του garage ήχου και καθιέρωσε τη μουσική τους ταυτότητα! Με χαρακτηριστικό ήχο, οι J.C. Satan αρνούνται να πέσουν στη λούπα της επανάληψης και πειραματίζονται συνεχώς με καινούρια ηχητικά τοπία.
http://jcsatan.com/index.html
https://jcsatan.bandcamp.com/

Bazooka
Με 6 τουρ στην Ευρώπη και 1 τουρ στις ΗΠΑ, μπορείς να θεωρήσεις τους Bazooka (Βόλος / Αθήνα) ένα από τα πιο δραστήρια γκρουπ της ελληνικής και ευρωπαϊκής ανεξάρτητης σκηνής. Το πρώτο τους σινγκλ κυκλοφόρησε από το παριζιάνικο label Inch Allah Records, ενώ από το 2012 συνεργάζονται σταθερά με την αμερικάνικη Slovenly Records, από όπου και έχει κυκλοφορήσει το ep I want to fuck all the girls in my school αλλά και το ομώνυμο LP Bazooka.
Η μουσική τους έχει χαρακτηριστεί από garage, punk, psychedelic μέχρι doom, δείχνοντας την πολυμορφία της δομής των τραγουδιών, του ήχου τους αλλά και των λάιβ εμφανίσεων τους, που συνολικά ολοκληρώνουν τον Bazooka ήχο. Με δύο ντραμσετς, δύο κιθάρες, ένα μπάσο, με σαξόφωνο ή σύνθια κάποιες φορές, – ανάλογα με τη διάθεσή τους- και ένα τραγουδιστή που ψάχνει να βρει τη θέση του στην ομίχλη των beat και του distortion όπως ο σύγχρονος άνθρωπος που προσπαθεί να επιβιώσει της καθημερινότητας! Οι Bazooka έχουν ελληνικό και αγγλικό στίχο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να είναι και ιαπωνικός κάποια στιγμή. Οι επιρροές τους ξεκινούν από τα 60s και φτάνουν μέχρι το μέλλον. Το νέο τους άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015 από τη Slovenly Records, ενώ το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν ένα σινγκλ για την ελληνική εταιρεία Sound Effect Records.
http://bazookabzk.bandcamp.com/ http://www.youtube.com/watch?v=SbxBHWzKMf4&feature=related

Οι Χάροι
Οι μυστηριώδεις άγριοι Χάροι παίζουν psych garage blues και έχουν βάση την Αθήνα. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ.
https://www.facebook.com/pages/OI-XAPOI/627267924015733
https://soundcloud.com/jay-marie-1/oi-xapoi-spacedt-2
https://soundcloud.com/jay-marie-1/one-time

DJ
Pete Slovenly
Όταν δεν ψάχνει τα πιο νέα, αληθινά underground γκρουπ του πλανήτη για την Slovenly Records, ο Pete Slovenly, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας, παίζει μουσική για τους φίλους του. Ετοιμαστείτε για ένα killer-set με τα καλύτερα punk, soul, garage, rhythm & blues βινύλια που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία πενήντα χρόνια.
http://slovenly.com/artist/dj-pete-slovenly

Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 5 ευρώ


Χορηγοί επικοινωνίας: MTV, www.mtvgreece.gr, www.rise.gr, www.didee.gr