Κυρ 14 Δεκ 2014

Ashtanga Vinyasa Yoga Day

άλλο

ASHTANGA VINYASA YOGA DAY

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρες λειτουργίας: 10.00 – 20.00
Είσοδος ελεύθερη


Ο σύλλογος Αστάνγκα Βινυάσα Γιόγκα Ελλάδας οργανώνει την πρώτη ανοιχτή μέρα Αστάνγκα Γιόγκα στην Αθήνα. Στις 14 Δεκεμβρίου 2014, δάσκαλοι και ασκούμενοι καλούνται σε μία ημέρα αφιερωμένη στην Αστάνγκα Βινυάσα Γιόγκα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλα τα προγράμματα, καθώς είναι μια μη κερδοσκοπική προσπάθεια του Συλλόγου που στοχεύει στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ σχολών, δασκάλων και ασκούμενων.

Μία ολοήμερη εκδήλωση από τις 10:00 έως τις 20:00 (τα προγράμματα ξεκινούν στις 11.00), στην οποία θα πραγματοποιηθούν καθοδηγούμενες αλλά και Mysore πρακτικές με τη βοήθεια δασκάλων από διαφορετικές σχολές.

Παράλληλα, παραδοσιακή Αστάνγκα Pranayama, καθώς και ομιλίες πάνω στην Ινδική φιλοσοφία αλλά και σε ζητήματα διατροφής, θα διεξαχθούν σε δυο ορόφους του κτιρίου.

Το απόγευμα θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ «Breath of Gods», με σκοπό την ενημέρωση, εκπαίδευση αλλά και ψυχαγωγία του κοινού, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με Ηχοθεραπεία και διαλογισμό στον ήχο των Θιβετιανών Κυμβάλων - Gong Bath.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο χώρο θα βρίσκονται δύο πολύ ιδιαίτερες ομάδες με εναλλακτικές και συμπληρωματικές προτάσεις διατροφής:
Η ομάδα One Project-Our Natural Evolution, www.oneproject.gr, καθώς και οι Rho Foods, www.rhofoods.com με τα γνωστά πλέον και πολύ αγαπημένα kale chips.

Όλες οι σχολές και οι δάσκαλοι Αστάνγκα Γιόγκα καλούνται να συνεισφέρουν με την παρουσία τους, ενδυναμώνοντας την κοινότητα της Αστάνγκα στην Ελλάδα και προωθώντας το μήνυμα ότι πάνω στο χαλάκι μας είμαστε όλοι ασκούμενοι.

COME BREATH WITH US!



Info: ashtangayogahellas@gmail.com

Μαρία Μυτηλιναίου: 6988084505
Νικόλας Μίχος: 6945937845