Πεμ 14 Μαρ 2024

Προβολή Ντοκιμαντέρ MIRRORS

προβολή

Το Δίκτυο Ενδυνάμωσης Σεξεργαζομένων (Δ.Ε.Σ.) σας προσκαλεί σε εκδήλωση προβολής του ντοκιμαντέρ MIRRORS που θα λάβει χώρα στις 14 Μαρτίου 2024 στις 19.00 στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ (Αναξαγόρα 3,  Αθήνα). 


Το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με τίτλο ΜIRRORS βασίζεται σε αφηγήσεις βιωμένης εμπειρίας σεξεργαζόμενων και μελών του ΔΕΣ αναφορικά με τις δυσκολίες και τις διακρίσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα που εργάζονται στο σεξ κατά την πρόσβαση τους σε υπηρεσίες (ψυχικής & σωματικής) υγείας στην Ελλάδα. 


Την προβολή του ντοκιμαντέρ θα προλογίσει ο Δημήτριος Μασούρας, σκηνοθέτης και art director του ντοκιμαντέρ MIRRORS


Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση / σχολιασμός, την οποία θα συντονίσει ο Χρήστος Σαγρέδος, ιδρυτικό μέλος του ΔΕΣ.


Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα τοποθετηθούν: 


Κωνσταντίνος Πρωτοπαπάς: Παθολόγος, με εξειδίκευση στη λοιμωξιολογια /Επιστημονικός συνεργάτης στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων στο ΑΤΤΙΚΟΝ


Μαριανέλλα Κλώκα: Ασχολείται με τη διεκδίκηση δικαιωμάτων στην PRAKSIS. Έχει υπάρξει πρώην διευθύντρια της Θετικής Φωνής, μέλος της ομάδας που διοργάνωσε τα athens pride από το 2005 και μετά και της αρχικής συντακτικής ομάδας του περιοδικού antivirus. Παραδίδει διδακτικές ενότητες συνηγορίας στο Social Dynamo.


Μαρίνα Αρβανιτάκη: Κλινική Επόπτρια/ Ψυχολόγος/  Sex Therapist Sex positive & GSRD προσέγγισης, Συγγραφέας του βιβλίου Σεξ Ήθος, Υπέρμαχος της προώθησης της θετικής προσέγγισης στη σεξουαλικότητα και του σεξ.



ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Θα υπάρξει κουμπαράς για όποι@ επιθυμεί να κάνει δωρεά ενίσχυσης υπέρ των σκοπών του σωματείου μας.



Η εκδήλωση στο Facebook εδώ.