Παρ 15 Μαρ 2024

MISSIGNO & Kepler is Free live at Romantso

συναυλία /μουσική

MISSIGNO live at Romantso & opening act by Kepler is Free

Οι Missigno είναι ένα πειραματικό ηλεκτρονικό τρίο που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2020 από τους Nicholas Wastor (συνθεσάιζερ), Γιώργο Κωνσταντίνου (μπάσο) και Jason Wastor (τύμπανα). Η βασική φιλοσοφία του συγκροτήματος βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον θεματικό και αφηρημένο αυτοσχεδιασμό σε συνδυασμό με ορίτζιναλ συνθέσεις. Το πρώτο τους άλμπουμ, “Binary Digit Temple” κυκλοφόρησε το 2020 και το διαδέχθηκε το “Dystopian Reverie” το 2022.

 

Στις 15 Μαρτίου θα παρουσιάσουν ένα από τα χαρακτηριστικά τους αυτοσχεδιαστικά μουσικά σετ στην σκηνή του ΡΟΜΑΝΤΣΟ.

Μαζί με special guest τον Άγγελο Πολυχρόνου στα κρουστά.

 

Nicholas Wastor (synths and more)

Jason Wastor (drums)

George Constantinou (Bass)

Angelos Polychronou (percussion)

Kyriakos Papadopoulos (sound design)


https://missignoband.bandcamp.com/

 

Opening Act: Kepler Is Free

Το τζαζ ροκ σύνολο των "Kepler Is Free" δημιουργεί μουσική κάνοντας μια εκτεταμένη διαδρομή ανάμεσα στη soul και jazz της δεκαετίας του '70, του εναλλακτικού hip-hop και της πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής. Η μπάντα ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2018 και το όνομά της είναι εμπνευσμένο από ένα αποσυρθέν διαστημικό τηλεσκόπιο το οποίο εκτόξευσε η NASA με σκοπό να ανακαλύψει εξωγαλαξιακούς πλανήτες όμοιους στο μέγεθος της γης και έχει πάρει το όνομά του από τον αστρονόμο Johannes Kepler.

Το ντεμπούτο άλμπουμ "Teegarden" κυκλοφόρησε το 2020 από τη Veego Records και βρήκε κατευθείαν κοινό, βγαίνοντας μέσα σε λίγο καιρό sold out στην βινυλιακή του έκδοση. Τον Ιούνιο του 2023 κυκλοφόρησε το "Second Light", ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος και αγκαλιάστηκε από τη πρώτη στιγμή από ακροατές και κριτικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

https://keplerisfree.bandcamp.com/


ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα 10552

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος: 6€ προπώληση | 8€ στο ταμείο