Δευ 19 Φεβ 2024

Ταράτσα Ποίηση | Love Me Tender

συναυλία /μουσική

Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, το 19ο Ταράτσα Ποίηση φοράει φτερά, παίρνει τόξο και βέλη καρδούλες, παίρνει τα ποιήματα του και προσγειώνεται στο ισόγειο του Ρομάντσο δημιουργώντας, έως τώρα άγνωστες, ερωτικές διαστάσεις στην προφορική ποίηση.
Ποιήματα που στάζουν ερωτική επιθυμία, και άλλα που γράφτηκαν με μανία προσπαθώντας να ξορκίσουν το κακό που μας βρήκε , γεμίζουν την σκηνή και στρώνουν χαλί για όλ@.Ταράτσα Ποίηση LOVE ME TENDERΜεθεόρτια του Αγίου Βαλεντίνου γεννιέται ένα event που τους χωράει όλους. Ερωτευμένους, σιχτιρισμενους και αδιάφορους.
Έξι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν με γραπτά και μουσικά κομμάτια,ακυκλοφόρητα και μη.Στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ, δεν θα έχουμε μόνο ρομάντζο, αλλά με λίγο έρωτα, λίγο πόνο και λίγο γέλιο θα επιχειρήσουμε να φτιάξουμε το ολοκληρωτικό συνονθύλευμα της αγάπης και της απώλειας. Του ενθουσιασμού και της απογοήτευσης.
Όλα όσα συντάσσουν την μαγική συνταγή που ξέρουμε ως έρωτα.
Και όλο αυτό θα το φτιάξουμε μαζί.Παρουσιάζουν δύο εγχώριοι πρωταθλητές Slam:
Dimitris Stamiris & MIKOΤην σκηνή θα μοιραστούν:Maria Baka
Manolis Nanouris
Accidental Poem
Satu Onak
Πόππη Δέλτα
Athanasia Papadopoulou-Αφίσα: giasemaki-
Μια spoken word performance με τη συνοδεία μουσικής.
-
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, η performance ξεκινάει στις 20:30 και θα έχει διάρκεια περίπου 120’.Την τελευταία ώρα τα μικρόφωνα μένουν ανοιχτά για να διαβάσει όποιο θέλει κάτι δικό του με συνοδεία μουσικής ή χωρίς (3’-4’ το καθένα).
-
Στον χώρο θα υπάρχουν αντίτυπα των εντύπων των ποιητών.ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, 20:00
Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά (προτεινόμενο damage 3ευρώ)
Facebook event εδώ.