Πεμ 01 Φεβ 2024

Starwound - What do you see - Release live

συναυλία /μουσική

Οι StarWound μετά από δισκογραφική σιωπή 6 ετών, επανέρχονται με το τρίτο τους album που φέρει τον διαδραστικό τίτλο “What Do You See?”. 
Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, τον παρουσιάζουν για πρώτη φορά live, στο Ρομάντσο!

Το αθηναϊκό τρίο με την χαρακτηριστική του ταυτότητα, αφού άλλαξε την σύνθεση του, άλλαξε ριζικά τον ήχο του και μας ξανασυστήνεται. Για τις ανάγκες του “What Do You see”, οι StarWound ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Γερμανό παραγωγό και συνθέτη των θρυλικών Goldenen Zitronen, Ted Gaier και η ένωση αυτή έφερε έναν δίσκο με μια τελείως νέα κατεύθυνση. Έντονα synths με επιρροές από την avant-garde σκηνή των 70s, αίσθηση live ηχογράφησης, στίχοι με άμεση απεύθυνση και διάθεση διαλόγου με τον ακροατή και sophisti-pop αρμονίες οδηγούν την μπάντα στην νέα της εποχή.

Στη σκηνή του Ρομάντσο, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, οι StarWound θα παίξουν για πρώτη φορά ζωντανά τα 10 νέα τραγούδια του “What do you see?”, καθώς και τραγούδια από τα δύο προηγούμενα albums τους. Τραγούδια που φωνάζουν για την αξία και την ύπαρξη του καλλιτέχνη, προσπαθούν να σφυρηλατήσουν τη σχέση μεταξύ δημιουργού και ακροατή, και οραματίζονται μια κοινωνία που πρεσβεύει τις αξίες της ελευθερίας, της ακεραιότητας και της δικαιοσύνης.

Μια πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ μπορείτε να πάρετε εδώ (‘Insane’) ενώ όλο τον δίσκο τον ακούτε εδώ
Το live του Φεβρουαρίου θα είναι ουσιαστικά το 1ο για το συγκρότημα μετά την κυκλοφορία του 3ου άλμπουμ τους και μετά την επιστροφή τους από την πρώτη τους περιοδεία στις ΗΠΑ.


Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Facebook event εδώ.