Παρ 02 Φεβ 2024

Fortune Cut Records Present: BANGIES live at Romantso

συναυλία



Η Fortune Cut Records παρουσιάζει:Οι BANGIES εμφανίζονται στο Ρομάντσο στις 2 Φεβρουαρίου για ένα ξεχωριστό οπτικοακουστικό show γεμάτο γκρουβα.
Ως συνήθως θα τους συνοδεύει με πανδαισία Live Visuals ο @adreas.lampropoulos
Η βραδιά θα ανοίξει με vinyl set απ΄την ομάδα της Fortune Cut Records και χάζεμα στον πάγκο της με βινύλια και limited edition merch!
• BangiesΟι Bangies είναι μια 6μελής ελληνική hip-hop μπάντα που δεν ακουγεται σαν μια ελληνική hip-hop μπαντα. Neo-soul, funk, jazz και dub αποτελούν τα θεμέλια του ήχου και της προσσέγγισης τους. Visual art, φυσικά και ηλεκρονικά όργανα, rap, μελωδία και χορευτικά beats αποτελούν την live εμπειρία.Εκτός απο τη μουσική, η αισθητική της μπάντας καθορίζεται και απ’το οπτικό της υλικό, το οποίο επιμελείται ο rapper και τρομπετίστας του σχήματος, Νικήτας Καλούσης aka Bassmentrats. H ομάδα συμπληρωνεται απ’τους Βασίλη Νησσόπουλο (μπάσο), Ερμή Τομαδάκη (πλήκτρα, sampler), Δημήτρης Καρατζάς (πλήκτρα), Γκούσταβ Πένκα (ντράμς) και Δημήτρη Καλούση (dj).Το 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο άλμπουμ τους “Bassment” και έκτοτε μια σειρά από ποικιλόμορφα singles. Το "HOME", είναι η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά όπου κυκλοφόρησε το 2022, ένας δίσκος φόρος τιμής στις ρίζες της hip-hop κουλτούρας.bangiesband.bandcamp.com

• Fortune Cut Recordshttps://linktr.ee/fortunecutrecordsPoster by Bassmentrats
ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 10 ευρώ στο ταμείο
Facebook event εδώ