Πεμ 28 Δεκ 2023 - Παρ 29 Δεκ 2023

LOVE ME QUEERLY - DOUBLE TROUBLE

θέατρο

LOVE ME QUEERLY— DOUBLE TROUBLE

Το cabaret party Love me Queerly επιστρέφει με διπλό εορταστικό επεισόδιο 28 και 29 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο αγαπημένο Ρομάντσο!!

28/12: Purple Christmas Rain! Η υπερπαραγωγή που όλοι περιμένατε από το Νοέμβρη, έρχεται το Δεκέμβρη πιο δυναμική, πιο μελαγχολική και πιο πολύχρωμη από ποτέ. Θεματικές της: η μελαγχολία πριν από τις γιορτές, η μαγεία του Νοεμβρίου που πέρασε και ο έρωτας που άργησε μια μέρα-και ήταν Χριστούγεννα. Πάρτι με απροσδόκητες guilty pleasure μελωδίες, blues to know us better, βραδιά ποίησης, open mic, προξενιά και σπάσιμο πιάτων!

29/12: Happy New Queer! Λαμπερή και glam μελαγχολία, αφού και αυτές τις γιορτές θα είμαστε μόνα μας, αλλά με νέα resolutions για το νέο έτος που θα αφορούν το ΕΓΩ μας. Ασκήσεις ενδυνάμωσης της αυτοπεποίθησης, αξίζω αξίζω αξίζω, μπορώ και μόνη μου καλά, I can hold my own hand, save Mariah Carey from Christmas, Save Britney Spears, Elvis is Alive Museum is Closed, Save Our Souls from Christmas, open mic, προξενιά και σπάσιμο πιάτων και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Σας περιμένουμε στο Ρομάντσο με δύο διαφορετικά cabaret parties για να αναπολήσουμε όλες εκείνες τις στιγμές που ήμασταν ήρωες και ηρωίδες ενός (και όχι μόνο) ρομάντσου και να δοξάσουμε τις αποτυχίες μας κάτω από το πιο κόκκινο γκι της Αθήνας.

Σκηνοθεσία: Βίκυ Κυριακουλάκου
Παρουσίαση: Βίκυ Κυριακοπουλάκου και Blue Tea
Κείμενα: Τάκης Ζαχαριάδης και Βίκυ Κυριακουλάκου
DJ- Καλλιτεχνική συνεπιμέλεια: Νίκος Νικολακόπουλος
Stage Manager: Ελισάβετ Ξανθοπούλου
Παραγωγή: Standard Error ΑΜΚΕ

Που: Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Πότε: Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 20:30
Είσοδος: 10€ / ημέρα
Facebook event εδώ.

Το Love me Queerly είναι ένα DIY cabaret party, όπου ένα mixed group επαγγελματιών και ερασιτεχνών φτιάχνουν έναν pop up show με στοιχεία από drug, performance, video, clubbing, διαγωνισμούς και τηλεοπτικά παιχνίδια αναβιώνοντας τη διασκέδαση από τη Disco, τα show των 90’ς, τα ορθάδικα των 00’ς και τα σκυλάδικα των λεωφόρων.

Η θεματική κάθε φορά αλλάζει και επικαιροποιείται, καθώς και οι καλλιτέχνες που το στελεχώνουν. Με άξονα την διασκέδαση μέσω της σάτιρας και με αισθητική το DIY-o καθένας μπορεί να κρύβει ένα σταρ μέσα του, εκεί που πλένει τα πιάτα- το Love me Queerly επιδιώκει να δημιουργήσει ένα κοινό αίσθημα ρυθμού και αναζωογονητικής διάθεσης με σκοπό να επιστρέψουν οι θεατές στην καθημερινότητά τους με το μότο «αγάπα με όσο λοξά κι αν φέρομαι».