Σαβ 09 Δεκ 2023

Needless x Slam! w/ Daniel Wang (US)

συναυλία /μουσική

Η &beyond παρουσιάζει:

Needless Slam!
w/ Daniel Wang (US / Rush Hour, Environ)

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στο Ρομάντσο (2 stages)

Από τις 23.00 μέχρι τις 07.00

Εισιτήρια:
Προπώληση 10€ εδώ (Early bird flash sale 8€, μέχρι 30 Νοεμβρίου)
Tιμή εισόδου στην πόρτα 12€

Το πρώτο Club Night της &beyond για τη φετινή σεζόν θα συμβεί στο Ρομάντσο, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και είναι δυναμίτης! Και πώς να μην είναι, όταν το Needless mobile party προσκαλεί για πρώτη φορά το Queer club night Slam! καταλαμβάνοντας τα δύο stages του πολιτιστικού κέντρου. Δύο από τα πιο ενεργά Αθηναϊκά party crews, οκτώ DJs και οκτώ ώρες χορευτικής, ηλεκτρονικής μουσικής με κερασάκι στην τούρτα την επιστροφή στην Αθήνα - μετά από πολλά χρόνια - του θρυλικού Αμερικάνου DJ και μουσικού παραγωγού Daniel Wang!

Ο Daniel Wang ασχολείται με τη Dance μουσική και την Club κουλτούρα πάρα πολύ καιρό! Με καταγωγή από την Καλιφόρνια, έζησε στη Νέα Υόρκη στα ‘90s, ενώ από τις αρχές των ‘00s είναι κάτοικος Βερολίνου. Έπαιξε για πρώτη φορά στο Ostgut (το αρχικό Berghain) το 2001 και είναι τακτικός DJ σε parties όπως Horse Meat Disco και Cocktail d'Amore. Έχει επίσης residencies στο queer club Schwuz και στο Paloma Bar, ενώ το 2023 περιόδευσε στην Ευρώπη και την Ιαπωνία. Οι δισκογραφικές κυκλοφορίες του σε label όπως Balihu, Environ και Rush Hour παίζονται από DJs σε όλο τον κόσμο. Αλλά το πιο σημαντικό - όλοι το ξέρουν αυτό - είναι πως ο Daniel Wang λατρεύει να χορεύει και να διασκεδάζει τους ανθρώπους στο dancefloor, με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Μαζί του στο ισόγειο stage σε ένα opening B2B set οι Maik Nait και Kasseta Rec, από το ομώνυμο δισκοπωλείο και στο closing ο γνωστός και μη εξαιρεταίος resident DJ του Needless, Chevy.

Το Slam!, στη 19η έκδοση του, θα βρίσκεται στο υπόγειο παρουσιάζοντας άλλη μια οπτικοακουστική extravaganza. Το Line-up περιλαμβάνει τους resident ClubKid και Fro, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους τους Roman και Bill Sanders. Hosting και performances, κλασικά από το crew των Les Salopes!

Line Up:

Ισόγειο 23.00 - 06.00
Needless
Daniel Wang (Rush Hour, Environ)
Chevy (Needless, _&beyond)
Maik Nait x Kasseta Rec (Kasseta Record Store)

Υπόγειο 00.00 - 07.00
Slam!
Clubkid (Slam!, six d.o.g.s)
Fro (Slam!, Monodroids)
Roman
Bill Sanders

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Είσοδος: 10 ευρώ προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο