Σαβ 18 Νοε 2023

ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ στο Ρομάντσο (2 stages)

συναυλία /μουσική

H &beyond παρουσιάζει:

ΜΟΥΣΙΚΟΡΑMΑ

10 ώρες μουσικής παντός ρυθμού

Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο Ρομάντσο (2 stages), από τις 20.00 μέχρι τις 06.00

Live Acts: Bengoa (Full Band), Kukuraxa, Melorman,
Mob, Larry Gus, Turboflow 3000
DJ Sets: Cheap Edits, Lex & Artis Boris (DJ & Keys), Nausicaä,
Papaioannou (presents Calma), Stathis Kalatzis x Dora Mask

Εισιτήρια: https://www.more.com/music/mousikorama/
προπώληση 15€, πόρτα 18€ (10€ μετά τις 02.00)

To πρώτο Μουσικόραμα με την υπογραφή της πολιτιστικής πλατφόρμας &Beyond είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο Ρομάντσο. Μία avant - pop μουσική προσέγγιση με έμφαση στη συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική μουσική σκηνή και τον πλουραλισμό της, με έξι ζωντανές εμφανίσεις και πέντε DJ sets, απλωμένα στα δύο stages του Ρομάντσο.

Η βραδιά ξεκινά στις 20.00 στο ισόγειο stage με ένα ambient DJ set του Δημήτρη Παπαϊωάννου με το οποίο μας συστήνει ένα νέο μουσικο-αισθητικό project υπό τον τίτλο ‘Calma’. Συνέχεια με το experimental - pop ντουέτο των Kukuraxa, εκεί όπου το σύγχρονο Lo-Fi συναντά την Λένα Πλάτωνος, με τον περσινό ντεμπούτο δίσκο τους στην Veego Records να αποτελεί το σημείο αναφοράς στην μέχρι τώρα πορεία τους. Αμέσως μετά ο house DJ και παραγωγός Bengoa ανεβαίνει στη σκηνή για να παρουσιάσει το πρόσφατο υλικό του, μια μοντέρνα προσέγγιση στον trip-hop, nu-jazz, electronica ήχο, με τη συνοδεία τετραμελούς μπάντας. Την σκυτάλη κατόπιν παίρνουν οι Mob, ένα τρίο που ακροβατεί μεταξύ jazz και punk, θορύβου και μελωδικότητας, οι οποίοι κυκλοφόρησαν το παρθενικό τους άλμπουμ νωρίτερα τη φετινή χρονιά, επίσης στην Veego. Επιστροφή στις solo ζωντανές εμφανίσεις μετά από καιρό για τον θρυλικό Larry Gus, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα best-of της δισκογραφίας του, χαρίζοντας μας ένα ακόμα χαρισματικό performance. Τελευταίος ανεβαίνει στην σκηνή ο Turboflow3000 και η παρέα του για να “ανάψει Πυροτεχνήματα” με τον fusion ήχο του με electrο, hip-hop και punk αναφορές.

Το υπόγειο είναι αφιερωμένο στον ηλεκτρονικό, χορευτικό ήχο ξεκινώντας με ένα ατμοσφαιρικό Live από τον Melorman με τον χαρακτηριστικό μελωδικό, downtempo ήχο του, στις 23.00. Ακολουθεί ο Cheap edits με ένα dub disco, slo-mo, post - italo set και μια σειρά από “ζουμερά” single και EP στην Music For Dreams στην φαρέτρα του. Ο υπερδραστήριος house DJ και μουσικός παραγωγός Lex θα παρουσιάσει για πρώτη φορά, με την συνοδεία του Artis Boris στα synthesizer, ένα hybrid set παίζοντας κομμάτια της πλούσιας disco και house δισκογραφίας του, σε label όπως Leng Records και Delusions of Grandeur. Σειρά μετά θα πάρει η Nausicaä, resident DJ του Revolt collective, για ένα stripped-down house και techno set με electro και breaks στοιχεία. Κλείνουμε δυναμικά με ένα techno Β2B set, με τον πολυδιάστατο Στάθη Καλατζή aka Mr. Statik να συνδυάζεται στο booth για πρώτη φορά με την up-and-coming Dora Mask.


Timetable:

Ισόγειο
20.00 - Papaioannou presents Calma (DJ set)
21.00 - Kukuraxa (Live)
22.00 - Bengoa (Live)
23.20 - Mob (Live)
00.15 - Larry Gus (Live)
01.15 - Turboflow 3000 (Live)

Υπόγειο
23.00 - Melorman (Live)
00.00 - Cheap Edits DJ set)
01.30 - Lex & Artis Boris (DJ & Keys)
02.30 - Nausicaä (DJ set)
04.00 - Stathis Kalatzis x Dora Mask (DJ set)