Παρ 08 Σεπ 2023

EVRIPIDIS AND HIS TRAGEDIES & ΔΕΣΠΟΙΝΗΣ ΤΡΙΧΡΩΜΗ live at Romantso Rooftop

συναυλία /μουσική

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου η Δεσποινίς Τρίχρωμη και ο Evripidis and his tragedies θα τραγουδήσουν το κύκνειο άσμα του καλοκαιριού κάτω από τον νυχτερινό αθηναϊκό ουρανό, στην ταράτσα του Ρομάντσο.


Ημερομηνία: Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, 2023

Ώρα Προσέλευσης: 21:00

Κτίριο: Ρομάντσο Rooftop (Αναξαγόρα 3-5)

Είσοδος: 8€ προπώληση | 10€ ταμείο


Η Δεσποινίς Τρίχρωμη είναι μουσικός που δραστηριοποιείται στη σκηνή της Αθήνας. Έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ, το "Φίλες" (2020), το "όνομα ζώο πράγμα" (2017) και το "Πού πάνε τα μπαλόνια;" (2014) καθώς και μία τριλογία μικρών βιβλίων (2017). Έχει συνάψει αρκετές συνεργασίες, δισκογραφικά και σε ζωντανές εμφανίσεις. Συνθέτει επίσης μουσική για κινηματογράφο και θέατρο.

https://hyperfollow.com/misstrichromi


 Ο Evripidis and his tragedies είναι μουσικός, συγγραφέας και εικαστικός καλλιτέχνης από την Αθήνα. Το 2004 μετακόμισε στη Βαρκελώνη, και σύντομα έγινε μόνιμο μέλος της τοπικής underground σκηνής. Με πληθώρα τοπικών συνεργατών κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ και ένα EP. Ένα τρίτο άλμπουμ, ηχογραφημένο μεταξύ BCN, NYC και Αθήνας, διεύρυνε τον ήχο του και έφερε καλεσμένους από τη διεθνή μουσική σκηνή.


O Evripidis and His Tragedies έχει παίξει σε φεστιβάλ όπως Primavera Sound, FIB, Indietracks ή Eurosonic Noorderslag, σε μουσεία όπως το MACBA ή το Caixa Forum, σε διάφορους χώρους στην Ισπανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, ΗΠΑ, Πορτογαλία και Ολλανδία και έχει ανοίξει στις συναυλίες διεθνών καλλιτεχνών όπως οι John Grant, Jens Lekman, Peter Bjorn και Arab Strap.


Ο νέος του δίσκος, Neos Kosmos, παίρνει μια synth pop κατεύθυνση, αναμειγνύοντας την αγάπη του για τα Doo Wop, Girl Groups, New Wave και Indie Pop με πολυεπίπεδα ηλεκτρονικά soundscapes.

https://www.facebook.com/evripidisandhistragedies

https://evripidisandhistragedies.bandcamp.com/

 

 

ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 10552


https://www.facebook.com/biosromantso


https://www.instagram.com/romantsoathens/


http://www.romantso.gr/


Facebook event εδώ.