Παρ 21 Ιουλ 2023

Jimmy Knows x BHUKHURAH live Romantso Rooftop

συναυλία /μουσική

Έπειτα από την εμφάνισή τους στην Athens Music Week τον Μαϊο, οι Jimmy Knows επιστρέφουν στην Αθηναϊκή σκηνή για ένα ιδιαίτερο live. Το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουλίου, το συγκρότημα ανεβαίνει στην ταράτσα του Ρομάντσο για να παρουσιάσει νέο υλικό, αλλά και τραγούδια τα οποία έχουν ξεχωρίσει και αγαπήθεί από το Αθηναϊκό κοινό. Τη συναυλία ανοίγει ο Bhukhurah, γνωστός και αγαπητός στην εναλλακτική μουσική σκηνή για τον Neo Psychedelic & Indie / Pop ήχο του.

Jimmy Knows
Η μουσική των Jimmy Knows έχει χαρακτηριστεί ως ένα “happy-sad” μείγμα νοσταλγικών beats και catchy μελωδιών. Το τετραμελές συγκρότημα από την Αθήνα έχει κυκλοφορήσει 4 EP τα οποία ένθερμα “αγκάλιασαν” τα Ελληνικά και Διεθνή ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης. Μετά την κυκλοφορία του “lovesongs”, που σημείωσε σημαντική επιτυχία στο ραδιόφωνο όπου και παίζεται καθημερινά, και έπειτα από αρκετές εμφανίσεις στην Αθήνα τον τελευταίο χρόνο, το συγκρότημα βρίσκεται στη φάση ηχογράφησης νέων κομματιών. Οι συναυλίες τους φημίζονται για την ενέργεια, τη ζωντάνια και τις μοναδικές στιγμές που χαρίζουν στο κοινό τους, το οποίο τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα.

Bhukhurah
Ο Χρήστος Μπεκίρης, γνωστός και ως Bhukhurah (boo-koo-ra), είναι Έλληνας καλλιτέχνης, μουσικός παραγωγός και ηχολήπτης με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα. Μετά από πολλά χρόνια δραστηριότητας στη μουσική σκηνή, με περιοδείες στην Ευρώπη με τα αθηναϊκά ροκ συγκροτήματα CHICKN και The Callas, συνεργασίες με μια ποικιλία από τοπικούς (Prins Obi, ATH Kids) και διεθνείς καλλιτέχνες (Lee Ranaldo, Jim Sclavunos), παρουσιάζει το προσωπικό του μουσικό project. Ο ήχος του μπορεί να περιγραφεί ως Neo Psychedelic / Indie / Pop. Ο Bhukhurah έχει κυκλοφορήσει 3 singles, "Paramera (Παράμερα)", "Full of Grapes" και "Blue Platinum Beach", έχει προβληθεί στο VICE, εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού LIFO και έχει είναι καλεσμένος σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις. Δουλεύοντας προς τη πρώτη του κυκλοφορία, ο Bhukhurah έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις ως duo (με τον ντράμερ Παντελή Καρασεβδά) σε μικρούς χώρους, σε guerrilla συναυλίες στον ανοικτό χώρο και σε φεστιβάλ στα ελληνικά νησιά. Οι εμφανίσεις τους έχουν περιγραφεί ως πολύ δυναμικές, ενεργητικές και με έντονη αλληλεπίδραση με το κοινό, αλλά επίσης πολύ ονειρικές, ψυχεδελικές και σίγουρα ... χαριτωμένες!

Ακολουθεί after party 
Dj Set από Lowview

ΡΟΜΑΝΤΣΟ Rooftop, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 10 ευρώ στο ταμείο
(δεν θα υπάρξει προπώληση)