Παρ 03 Μαρ 2023 - Σαβ 04 Μαρ 2023

ΒΚΧΣ 3.0 @Ρομάντσο | Bacchae Wine Fair 3.0 @Romantso Athens

φεστιβάλΗ διονυσιακή γιορτή BΑΚΧΕΣ αφιερωμένη στα ελληνικά κρασιά ήπιας φυσικής οινοποίησης επιστρέφει στο Ρομάντσο στις 3 και 4 Μαρτίου 2023 από τις 11:00 μέχρι τις 20:00! Και τις δύο ημέρες μετά τις 20:00 θα ακολουθήσει After Party με σπουδαίους Έλληνες μουσικούς και djs που θα μας ταρακουνήσουν.

Σύγχρονοι Έλληνες artisanal οινοπαραγωγοί με αφορμή την αγάπη τους για το κρασί χωρίς παρεμβάσεις και πιστοί στην βιολογική ή βιοδυναμική καλλιέργεια αλλά και την χρήση γηγενών ζυμών θα βρεθούν για ακόμα μια φορά στην μεγάλη γιορτή των Βακχών. Η έκθεση, όπως πάντα θα πλαισιώνεται από μια σειρά ταλαντούχων μουσικών που θα απολαύσουμε ζωντανά στη σκηνή του Ρομάντσου αλλά και εικαστικών που με την συμμετοχή τους θα μετατρέψουν την έκθεση σε ένα πολυπολιτισμικό δρώμενο που το κρασί γίνεται το μέσο. Φρέσκο λιβανέζικο street food δια χειρός Feyrouz και κοινό έτοιμο να δοκιμάσει και να γνωρίσειτους ανθρώπους πίσω από το κρασί θα απογειώσουν για ακόμα μια χρονιά την πιο εναλλακτική έκθεση κρασιού της Αθήνας!

Οινοποιεία που θα συμμετέχουν: Akra Chryssos, Flamourou Winery, Domaine de Kalathas, Vouni Panayia Winery, Iliana Malihin Winery, Aori Wines, Karimalis Winery, Afianes Wines, Patoinos - Terre de l'Apocalypse, Sclavos Wines, Domaine Myrsini, Oenos Nature, Sant'Or Wines, Petrakopoulos Winery, Aoton Winery, Tetramythos Winery, Markovitis Winery, The Knack Project, Zafeirakis Winery, Kontogiannis Winery, Tatsis Winery, Tzikas Winery, Karanikas Winery, Oenops, Georgas Family, Thalassinos Microwinery, X-Bourgo

IG page: https://bit.ly/40gwTvI
Website : www.bacchae.gr
Facebook event here.