Παρ 03 Φεβ 2023

LUNGS x commuter live at Romantso

συναυλία /μουσική

Οι LUNGS επιστρέφουν στην σκηνή του ΡΟΜΑΝΤΣΟ, παρέα με τους commuter, για ένα double bill show γεμάτο εκπλήξεις, μουσικές εκτονώσεις, πειραματισμούς και πολλή πολλή ενέργεια.

commuter

Οι commuter ξεκίνησαν ως μουσικό project του Διονύση Κουταβά (vocals/guitar) στην Αθήνα του 2019 με βασική επιρροή τον post-punk ήχο της σκηνής του Καναδά (Women, Preoccupations) αλλά και το νέο ρεύμα του Ηνωμένου Βασιλείου (Shame, Squid). Τον Οκτώβριο του 2021 το project απέκτησε μορφή full band, με την προσθήκη των Δημήτρη Κουτσούλη (drums), Σπήλιου Κάκκα (bass) και Αλέξανδρου Κολοκυθά (guitar) και έκτοτε πραγματοποιεί εμφανίσεις στην σκηνή της Αθήνας και προσεχώς στην υπόλοιπη Ελλάδα. Τον Οκτώβριο του 2022, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο single και video clip "Light" ενώ το ομώνυμο ΕΡ της μπάντας κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2023 σε ψηφιακή μορφή και κασέτα από την Bitter Tea Records.

FIND THEM HERE 
https://www.facebook.com/thisiscommuter
https://www.instagram.com/this.is.commuter/
https://www.youtube.com/channel/UC27CLIkn35jjIEAhbFaaVcQ
https://open.spotify.com/artist/5nwD9VBfiq4HYFpPEC2y6b?si=NOumIF3DQMOsg5FwT_NY0g
https://commuter.bandcamp.com/track/lightLUNGS

Οι Lungs προέκυψαν από μια έντονη, συλλογική επιθυμία εναγκαλισμού με τις ενορμήσεις. Την εσωτερική αυτή διαδικασία εξωτερικεύουν μέσα από τη μουσική τους, πετυχαίνοντας ένα αλλόκοτο και απόκοσμο αποτέλεσμα, ένα δημιουργικό twist που αναμοχλεύει διαφορετικά μουσικά είδη και ρεύματα. Ο ήχος τους έχει τις ρίζες του τόσο εγχώρια, όσο και δυτικά. Ισορροπεί ανάμεσα στον Γιώργο Λεμπέση και τους Mayhem.
Τους νεοσύστατους Lungs, απαρτίζουν μουσικοί με μακρά θητεία στην ελληνική underground σκηνή: ο Κωνσταντίνος Κωνιός (Devamp Javu) στη φωνή, ο Οδυσσέας Τζιρίτας (Odysseas phone orchestra, Noda and the papas) στην Κιθάρα, ο Ανδρέας Κοκοβίκας (The Steams, Son) επίσης στην Κιθάρα, ο Έντουαρντ Θεοφανίδης (Circassian) στο Μπάσο, ο Νικόλας Μαμάσης (The Steams, Yogurt Maybe) στα Τύμπανα και ο Παντελής Καρασεβδάς (CHICKN, Α Victim of Society, Prins Obi) στα Κρουστά.

FIND THEM HERE
https://www.facebook.com/lungsband.ath
https://www.instagram.com/lungsband/
https://www.youtube.com/channel/UCMoIiEV3rKHTbG3Ou9EbcKA


ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 10552
Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Είσοδος: 8 ευρώ προπώληση | 10 ευρώ στο ταμείο