Πεμ 21 Ιουλ 2022

Hot Town Summer In The City | Dozen Rooftop Lives at Romantso

συναυλία /μουσική

Την Πέμπτη 21/07 τα rap lives συνεχίζουν στην ταράτσα του Ρομάντσο!

Το Dozen Minds στην ταράτσα του ιστορικού Ρομάντσο παρουσιάζει το «Hot Town, Summer In The City»: μία σειρά από καλοκαιρινά lives με καλεσμένους πολλούς από τους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από τα #DozenSessions και όχι μόνο.

Κάτι που πλέον αποτελεί σήμα κατατεθέν του Dozen Minds είναι οι ανακαλύψεις του σε newcomers και «κρυμμένα διαμάντια» της εγχώριας rap σκηνής. Και το line up του δεύτερου «Hot Town, Summer In The City» της σεζόν δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. LoveuBoyo,Retro,Kungfujesuz και οι εκρηκτικές Ladele και Expe απο την καυτή Θεσσαλονίκη.

Στον χώρο θα υπάρχει μπαρ και merch του Dozen Minds.
«Είμαστε ακόμα εδώ, πλέον με δύο χρόνια, 70 sessions, lives, δίσκους και πάνω από 100 βίντεο στην πλάτη. Κατά τ’άλλα, δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Ακόμα ζούμε για τη λάιβ μουσική, για τα performances, για τις εκφράσεις, το πάθος, τα λάθη και τις ατέλειες των lives. Όταν δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το ζήσουμε, η ανάγκη μας για αυτή την εμπειρία γέννησε τα Dozen Sessions. Τώρα, με το που μας δίνεται η ευκαιρία, μετουσιώνουμε την εμπειρία των sessions σε actual συναυλίες.

Τα Dozen Sessions είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. H τρίτη σεζόν θα επιστρέψει ακόμα πιο ανανεωμένη, όμως όνειρό μας είναι να καταφέρουμε να δούμε πολλούς από τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί, σε συνθήκες live. Η αρχή αυτού του δεύτερου κύκλου συναυλιών στην ταράτσα του Ρομάντσο, έχουμε την χαρά και την τιμή να γίνεται με την Ladele, τον Loveuboyo, τον Retro, Kungfujesuz και την Expe την Πέμπτη 21/07.

ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

Πέμπτη, 21 Ιουλίου

Ώρα Προσέλευσης: 21:00
Είσοδος: 8 ευρώ, Προπώληση 5 ευρώ εδώ.
Facebook Event εδώ.