Πεμ 14 Ιουλ 2022

Dog In Style, Νιο.Στε, Junior SP. live at Romantso Rooftop

συναυλία /μουσική

H τρελοπαρέα των Dog In Style ανεβαίνει στην Ταράτσα του Ρομάντσο για να δώσει Rock και Rap και Punk, όπως μόνο αυτή ξέρει ! Μαζί τους, το λυρικό Ραπ δίδυμο από τα Δυτικά, οι Νιο.Στε. After Party με DJ Set από τον Urban Legend Junior SP.

DOG IN STYLE
Οι Dog In Style είναι μία ελληνόφωνη μπάντα απο την Αθήνα που ιδρύθηκε το 2016. Ένα συγκρότημα πολυδιάστατο που δεν χωράει σε μουσικές ταμπέλες, μίξη Rap με Rock και Punk έχουν δημιουργήσει με αρμονία τον δικό τους ξεχωριστό ήχο που σε παρασέρνει στον ρυθμό τους. Στίχος που σφάζει με το βαμβάκι, ανατρεπτικός αλλά και σαρκαστικός, μας περιγράφει την κοινωνία με ένα διαφορετικό τρόπο.

Νιο.Στε
Οι Νιο.Στε είναι η συνύπαρξη του Διονύση (Νιόνιου) και του Στέλιου. Ραπ δίσυμο από τα Δυτικά της πόλης με έντονη παρουσία και αντισυμβατικό, κοινωνικοπολιτικό στίχο. Πλούσια δισκογραφία, πολλές συνεργασίες και πάρα πολλά Live.

Junior SP.
Για τον Junior SP. δεν χρειάζονται συστάσεις. Το όνομά του είναι συνδεμένο με το Drum'n'Bass, το Jungle, τα Breaks και το Hip Hop. Skills, φαντασία, εμπειρία, σε σεμιναριακού τύπου DJ Sets.

ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Ημερομηνία: Πέμπτη, 14 Ιουλίου, 2022
Doors Open : 21.00
Τιμή Προπώλησης :
6 € τα πρώτα 50 Εισιτήρια (ή μέχρι και 6 Ιουλίου)
8 € τα υπόλοιπα και στο ταμείο
Προπώληση εδώ.
Facebook event εδώ