Δευ 04 Ιουλ 2022 - Κυρ 17 Ιουλ 2022

DOMa Summer School στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ

σεμινάριο

Το DOMa Summer School είναι ένα νέο διεθνές αρχιτεκτονικό εργαστήριο, με έδρα την Αθήνα. Επίκεντρο του κλασικού πολιτισμού και μια δυναμική πρωτεύουσα της Μεσογείου -ανάμεσα στο Κάιρο, την Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη- η Αθήνα μας προκαλεί να φανταστούμε ένα διαφορετικό μέλλον για τη σύγχρονη μητρόπολη. 

Εμπλέκοντας σημαντικές προσωπικότητες παγκοσμίως και πυροδοτώντας τη συζήτηση τοπικά, το DOMA Summer School φέρνει τον κόσμο στην Αθήνα και την Αθήνα στον κόσμο.

Ακολουθώντας την κατεύθυνση του περιοδικού DOMa, το οποίο προσκαλεί καταξιωμένους αρχιτέκτονες και αναδυόμενα ταλέντα να επικοινωνήσουν τη διαδικασία σχεδιασμού στο έργο τους -μέσω εκτενών και απρόβλεπτων παρουσιάσεων-, το DSS στοχεύει στον εμπλουτισμό της αρχιτεκτονικής εκπαίδευσης.

Το DOMA Summer School θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 17 Ιουλίου στην Αθήνα και απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους αρχιτεκτονικής από όλον τον κόσμο.

Επικεφαλής εργαστηρίου: MAIO

Διαλέξεις από τους: Ηλία Ζέγγελη, Αριστείδη Αντονά, Point Supreme, Area Architecture Research Athens, Ηλία Παπαγεωργίου (Pila), Fabiano Micocci και Λυδία Ξυνογαλά.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη διαδικασία υποβολής αίτησης. 
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. 

Αιτήσεις εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ