Πεμ 19 Μαι 2022

KRISTOF w/SOMMERDUST live

συναυλία

Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, ο Kristof παρέα με τη μπάντα του ανεβαίνουν στo Ρομάντσο για να παίξουν τραγούδια από τον πρώτο ελληνόφωνο δίσκο του “Ψυχαγωγία”, παλιότερα κομμάτια αλλά και ακυκλοφόρητο υλικό.Τη βραδιά ανοίγει η SØMMERDUST.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών, και για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της συναυλίας, το live θα μεταφερθεί στον εσωτερικό συναυλιακό χώρο του Ρομάντσο.


Kristof
Ο Kristof είναι συνθέτης, performer και voice over artist.Οι εμφανίσεις του έχουν στοιχεία γερμανικού καμπαρέ με εκείνον να τραγουδάει, να παίζει πιάνο, synth και να διηγείται ιστορίες. Ο πρώτος του ελληνόφωνος δίσκος με τίτλο “Ψυχαγωγία” κυκλοφορεί από την Inner Ear.


SØMMERDUST
Μετά την κυκλοφορία του contemporary classic “Natural” EP το 2016, το οποίο περιείχε πιανιστικές συνθέσεις επηρεασμένες από βουκολικά τοπία και ιμπρεσιονιστικά συναισθήματα, η Ελληνίδα singer/songwriter Pop Sem. εξερευνεί νέα art pop/ progressive pop μονοπάτια με το μουσικό της σχήμα εν ονόματι SØMMERDUST. Ο νεόχτιστος ήχος της διακατέχεται από την ιδαίτερη φωνή της και διαπρέπει σε art pop απλότητα υπό το πνεύμα μουσικών όπως ο Sufjan Stevens, Sóley, Joanna Newsom αλλά και οι πιο ατμοσφαιρικές στιγμές του μοντέρνου progressive rock κινήματος. Το ντεμπούτο άλμπουμ της σε παραγωγή Κυρίου Κ. , κυκλοφόρησε στις 26 Φλεβάρη 2021 από την Just Gazing Records.


ROMANTSO, Αναξαγόρα 3-5
Πέμπτη, 19 Μαίου 2022
Doors Οpen: 21:00
Εισιτήρια: viva, ταμείο: 10 ευρώ (super limited early birds 8 ευρώ).
Viva εδώ