Κυρ 26 Σεπ 2021

VASSIŁINA live at Romantso Rooftop

συναυλία

Η VASSIŁINA ειναι μουσικός παραγωγος/songwriter με βάση την Αθήνα. Έπειτα απο πολλά χρόνια πειραματισμού, το 2016 στράφηκε στην ηλεκτρονική σκηνή όπου και διαμόρφωσε το δικό της ήχο. Τα κομμάτια της εξισορροπούν αισθητικά στοιχεία της ποπ με σκοτεινές ηλεκτρονικές επιρροές. Έχοντας αναφορές από τους Fever Ray, FKA Twigs, Sevdaliza καθώς και της post-punk βρετανικής και γαλλικής σκηνής παρουσιάζει στα live της ένα punk μελαγχολικό ηχοτοπίο. Με έντονα reverb, delay, field-recordings και interactive visuals η VASSIŁINA ακροβατεί ανάμεσα στο χάος και στην dance σκηνή.

Τον Mαρτιο του 2018, κυκλοφορησε με την Undo Records το πρώτο της EP, “In-Sōma” και συνεχισε με την κυκλοφορία των single “Pain”, “Blue House” και “You think you know, but baby you don’t”.

Tο νέο της άλμπουμ με το όνομα “Fragments”κυκλοφόρησε το Μαΐο του 2021 από την Inner Ear Records.

To Fragments είναι ένα avant-ποπ άλμπουμ με dark electronic επιρροές και έχει ηχογραφηθεί στο Λονδίνο, όπου έζησε η VASSIŁINA τα τελευταία 4 χρόνια, και στην Αθήνα όπου μετακόμισε πρόσφατα.

To Fragments αναφέρεται στην κατακερματισμένη αντίληψη του εαυτού και καταγράφει το συνεχές ταξίδι της καλλιτεχνικής και προσωπικής εξέλιξης της VASSIŁINA, αποκαλύπτοντας μια ολόκληρη διαδικασία εύρεσης της προσωπικής της φωνής μέσα από την καταπολέμηση των εσωτερικών συγκρούσεων και συμφιλίωσης προσωπικώντραυμάτων.

SOCIAL MEDIA:IG:https://www.instagram.com/vassilinam/
Spotify: http://spoti.fi/2tgrJ7A
Facebook: https://www.facebook.com/vassilina.music.uk
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCozqjdNpAKvCBuryNTZk3KQ
Η Τάμμυ Τσανάκα είναι drag performer και visual artist που επικεντρώνεται στο κοινωνικό/ πολιτικό κομεντερυ αλλά μέσα από το Σταντ απ' κομεντί και το lipsync performance! Θα μας διηγηθεί την ιστορία του πως είναι αυτή που είναι σήμερα μέσα από το storytelling με μια δόση χιούμορ.

IG: @tammy_tsanaka_
Τic Tok : @tammy_tsanaka

Romantso Rooftop
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Είσοδος: 8 ευρώ