Πεμ 09 Σεπ 2021

The Bonnie Nettles x Berdnturtle live at Romantso

συναυλία

THE BONNIE NETTLES

Οι Bonnie Nettles είναι ένα συγκρότημα που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2016 και έκτοτε ταράζει τα νερά της.  Μετά από μεγάλη ανυπομονησία από την πλευρά των θαυμαστών τους, ήρθε επιτέλους η στιγμή που αναμενόταν από την πρώτη τους εμφάνιση: το πρώτο τους άλμπουμ ανακοινώθηκε και τα νέα κατέκλυσαν με ενθουσιασμό το κοινό τους.  Ξεχώρισαν με τον τρόπο που χειρίζονται την ενέργεια και την αύρα που δημιουργούν μέσω της μουσικής τους στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Ο ιδιαίτερος ήχος τους, μαγευτικός και εμπνευσμένος από ψυχεδελικούς και ποπ ήχους, τους κάνει να θεωρούνται το πιο γνήσιο indie συγκρότημα στην αθηναϊκή underground σκηνή.


Αυτός ο πρώτος κύκλος του επιτυχημένου ταξιδιού τους, σημαδεμένος με συνεντεύξεις, περιοδείες, συνεργασίες και συναυλίες μαζί με πολλές μεγάλες εγχώριες και διεθνείς μπάντες (Ty Segall, Motorama, Föllakzoid, The Myrrors κ.λπ.) ολοκληρώνεται με την ηχογράφηση του  άλμπουμ τους "Τhe Bonnie Nettles", το οποίο ηχογραφήθηκε το 2019 και αποτελείται από 9 τραγούδια.


BERDNTURTLE

Οι berdnturtle είναι μια pop indie rock μπάντα που εδρεύει στην Αθήνα. Κυκλοφόρησανε το πρώτο τους δίσκο "Ambush" τον Οκτώβριο του '19, επηρεασμένοι από την indie shoegaze και pop σκηνή της Αμερικής και της Βρετανίας. Το cold gate έκανε την εμφάνιση του στη λίστα του Αμερικάνικου σταθμού  Birp! FM, Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο τους ep.


Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας, η χωρητικότητα είναι περιορισμένη και το κοινό θα είναι καθήμενο.

Facebook event εδώ.
The Bonnie Nettles Facebook.
Berdnturtle Facebook.


Ημερομηνία: Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα Προσέλευσης: 21:00
Κτίριο: Ρομάντσο Rooftop (Αναξαγόρα 3-5)
Είσοδος: 5 ευρώ