Δευ 29 Απρ 2024

‘’ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ’’ A Spoken Word Performance

συναυλία /μουσική

‘’ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ’’

A Spoken Word Performance (+ open mic).

Δευτέρα 29 Απριλίου, στις 20:30, στο Ρομάντσο.Εννιά spoken word artists / slammers παρουσιάζουν για ‘’Πρώτη Φορά’’ δουλειά τους.

Η Άρτεμις, η Brene, η Ίππα, το ΚΟΚΟ, η Τζοάννα Β., ο Panos Kotsoglou, η Χαρά Στέφι, ο ςηρΆ και η Ωκυάλη,

ανεβαίνουν στην σκηνή του Ρομάντσο με τα κείμενα, τις ιστορίες και τα ποιήματα τους, μετά από το workshop, τεσσάρων κύκλων με τον Π.Ι.Ε.Β.

Ένα ταξίδι τεσσάρων μηνών που κλείνει επί σκηνής για να ανοίξει ένα νέο.Προφορική ποίηση για όλους, όλες και όλα.

Η ποίηση μεγαλώνει, οι φωνές πληθαίνουν.

Στόχος: να περάσουμε μια όμορφη βραδιά ν' ακούσουμε ποιήματα, να ακούστουν οι φωνές μας και να καλέσουμε και όποιο άλλο θέλει να κάνει το ίδιο σε ένα safe space γεμάτο άνθρωπους με αγάπη για εκφραση και τέχνη.

Καθημερινά βιώματα της πόλης, αναμνήσεις τις εξοχής, έρωτες, λόγια που δεν ειπώθηκαν, πολιτική, όσα αφήσαμε να πέσουν κάτω, κοινωνία, μνήμες, εφιάλτες και όνειρα, γραμμένα σε χαρτιά, σε αποκόμωματα και κινητά.

Μία performance βασισμένη σε ανέκδοτα ποιήματα, ανατρεπτικά beats και μελωδίες. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30, η performance ξεκινάει 21:00 και θα έχει διάρκεια 90 λεπτά.

Στο τέλος θα μείνουν ανοιχτά μικρόφωνα για μία περίπου ώρα, για όποι@ θέλει να διαβάσει ένα δικό του ποίημα (3 με 4 λεπτά).Στον χώρο θα υπάρχουν αντίτυπα / merch των artists.

Line up:
Άρτεμις
Brene
Ιππα
Koko
Τζοάννα Β.
Panos Kotsoglou
Χαρά Στεφι
ςηρΑ
Ωκυάλη

ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Δευτέρα 29 Απριλίου
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Είσοδος Ελεύθερη 
Facebook event εδώ.