Κυρ 14 Απρ 2024

Open House Athens - Time to close Party

συναυλία /μουσική

Κάθε χρόνο, μετά από όλες τις OPEN δράσεις, η αυλαία του OPEN HOUSE Athens κλείνει εορταστικά, με ένα ξέφρενο πάρτυ! Σας περιμένουμε στο Ρομάντσο, μετά τις 21.00! Μαζί μας ο DJ Lilis Dimitris υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές!

Φέρτε μαζί σας την καλύτερη σας διάθεση, ελάτε να γνωριστούμε και να γιορτάσουμε την επέτειο των 10 χρόνων του OPEN HOUSE Athens! Το πάρτυ δεν θα μπορούσε παρά να είναι ανοιχτό σε όλην την πόλη: εθελοντές, αρχιτέκτονες, ιδιοκτήτες, χορηγοί, επισκέπτες, συμμετέχοντες της δράσης ή μη, είστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι!

_________________________________________________
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Joana Mollaj
Διοργάνωση: OPEN HOUSE GREECE

H Εταιρεία Open House Greece είναι μία Αστική Mη Κερδοσκοπική Εταιρεία με σκοπό την προώθηση και προβολή της Αρχιτεκτονικής και του Πολιτισμού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω των ετήσιων δράσεων Open House σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το Μάιο του 2012 και ανήκει στο δίκτυο του Open House Worldwide (www.openhouseworldwide.org), που περιλαμβάνει 58 πόλεις παγκοσμίως. Για την περίοδο 2023-2025 συμμετέχει στο πρόγραμμα "Open House Europe" που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Creative Europe).

Facebook event εδώ
ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Κυριακή 14/4 στις 21.00