Κυρ 26 Φεβ 2023

N'Cheezed & Sons of Zevedeus LP RLS bal masqué

συναυλία

Οι N'Cheezed με άπλετη χαρά παρουσιάζουν τον επερχόμενο τους δίσκο, με τίτλο MEGAPACK, σε ένα πάρτυ με ξέφρενα καραναβαλοχρώματα και ακόμα πιο ξέφρενους καρναβαλιστές, στο κέντρο της Αθήνας. Σας περιμένουν στο Ρομάντσο και δεν έχετε καμια απολύτως δικαιολογία για να λείπετε, καθώς θα παρτάρετε μέχρι, όχι και τόσο, αργά, και μετά θα ξυπνήσετε και θα φάτε το θαλασσινό σας σε κάποιο παραθαλάσσιο θέρετρο της Αττικής. Μαζί τους οι Sons of Zevedeus θα σας προετοιμάσουν για τις μουσικές που θα ακούτε στην καθαροδευτεριάτικη ταβερνιακή σας εξόρμηση.

Οι N'Cheezed είναι η πρώτη G-Pop μπάντα στην ιστορία της ελληνικής ροκ μουσικής. Συνδυάζοντας τον ελληνόφωνο στίχο με στοιχεία από πάσης φύσεως dance μουσική, funk, punk, country, j-pop και shred οι N' Cheezed φέρνουν το πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση και επιθυμούν να κάνουν με τη μουσική τους τους πιο ετερόκλητους ανθωπότυπους να έρθουν κοντά. Έχουν ως βάση το λεκανοπέδιο Αττικής και είναι 3 στους 4 από νησί.

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις είναι εδώ.

Sons of Zevedeus: το instrumental - weird rock τρίο από το Σμόκοβο (Virginia), ξεκίνησε την πορεία του το 2040, παρότι δεν κατέληξε πιο πριν. Αποτελείται από ένα σκουπόξυλο, μιά καρέκλα κι ένα μανταρίνι. Στο ενεργητικό τους έχουν ένα παιδί θαύμα στο μάζεμα σπίρτων (1931 - 1950) κι έναν δίσκο με κοτόπουλα (ακόμα).

-"Αυτοί δεν είναι που βγάλανε μια σαλαμάνδρα;", Το πρώτο ψέμα
-"Ο άλλος είναι αχαχούχας, μ' έκλεψε στο ταβλι ε και παρόλα αυτά, στο ξέρω γω και μου λέει έλα έφυγα", Ρυζοπλάστης
-"Ο κοκό και η κική, φίλοι ήταν καρδιακοί", Νόντας ο Εντυρώντας
Θα τους βρείτε, συνήθως.

https://www.facebook.com/sonsofzevedeus
https://sonsofzevedeus.bandcamp.com/album/sons-of-zevedeus

ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Αθηνα
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Show starts: 21.30
Πίλγκριματζ: 6 πέσος στο ταμείο
Facebook event εδώ.

ΤΟ ΛΑΙΒ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛ ΜΑΣΚΕ!!