Πεμ 13 Οκτ 2022 - Κυρ 16 Οκτ 2022

Athens Porn Film Festival: Satyrs and Maenads 2022

φεστιβάλ

Η τρίτη έκδοση του φεστιβάλ πορνό ταινιών της Αθήνας "Σάτυροι και Μαινάδες" θα γίνει επιτέλους σε φυσικό χώρο τον Οκτώβριο.
Το Ρομάντσο θα γίνει το σπίτι μας για 4 ημέρες από 13-16 Οκτωβρίου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε πάνω από 90 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους οργανωμένες σε 12 ενότητες. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα παρακολουθήσετε εκθέσεις, δρώμενα και πάνελ συζητήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την εκδήλωση στο facebook ΕΔΩ, καθώς και στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ, στο https://athenspff.com/.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ηλεκτρονική Προπώληση εισιτηρίων viva.gr

Η είσοδος για το κάθε πρόγραμμα κοστίζει 5€, το ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει 10€ και το εισιτήριο διαρκείας 4 ημερών για ολόκληρο το φεστιβάλ θα κοστίζει 25€.

Η ηλεκτρονική προπώληση για τα εισιτήρια διαρκείας και τα ημερήσια εισιτήρια, θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 12/10.

Οι κάτοχοι του ημερήσιου και του εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να βγάζουν μηδενικό εισιτήριο από το ταμείο του Ρομάντσο για κάθε πρόγραμμα που θέλουν να παρακολουθήσουν. Το ταμείο του Ρομάντσο είναι ανοιχτό μία ώρα πριν την πρώτη προβολή της ημέρας και θα κλείνει μισή ώρα μετά την έναρξη της τελευταίας ταινίας.

Τα εισιτήρια για το The Female Gaze Party είναι ξεχωριστά και κοστίζουν 5€ και μπορούν να αγοραστούν είτε στο VIVA, είτε στο ταμείο του Ρομάντσο.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ: Μενέλας Σιαφάκας