Πεμ 16 Ιουν 2022

Between Sky & Sea + ANIMA DIGILOG + Kostas Sidirokastritis Quartet live

συναυλία

Between Sky & Sea
Οι Between Sky & Sea είναι μια Ambient-Post Rock μπάντα απο την Αθήνα που ιδρύθηκε το 2018 και αποτελείται απο τον Παναγιώτη Βραχιολίδη (Drums, Synths) και τον Μάριο Χριστόπουλο (Guitar, Synths). Βασικές επιρροές της είναι καλλιτέχνες όπως οι Bon Iver, The 1975, Bonobo, Kiasmos, Archy Marshall κ.α. Η μπάντα κυκλοφόρησε το 1ο της EP με τίτλο “What Matters Most” τον Φεβρουάριο του 2021 και λίγο αργότερα στο ίδιο έτος ένα single με τίτλο “Just A Feeling” (feat Anastasia Papadopoulou) λαμβάνοντας θερμές κριτικές στην Ελλαδα και το εξωτερικό.

Link: https://linktr.ee/Between02


ANIMA DIGILOG
Το Anima Digilog είναι ένα solo project που ξεκίνησε από τον drummer/producer/composer Γιώργο Κωστελετο στην Αθήνα το 2017.Ηχητικά ακροβατεί μεταξυ της IDM, House και Synthwave.Kαλλιτέχνες όπως Moderat ,Bicep,Jaques Greene ,Bonobo,Koreless,Four Tet, Ian Chang είναι μερικές από τις βασικές επιρροές του project.Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο Eternal Return.
link:https://www.youtube.com/watch?v=gb2CaEf0a_E


Kostas Sidirokastritis Quartet
Ο Κώστας Σιδηροκαστρίτης είναι τραγουδιστής - τραγουδοποιός και μουσικός του δρόμου με βάση την Αθήνα. Η προσωπική του δουλειά είναι μια μη επιτηδευμένη μίξη μουσικών ειδών με προσανατολισμό το τραγούδι και τον αυτοσχεδιασμό.

Χάρης Χαραλάμπους - μπάσο
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος - τρομπέτα
Παντελής Τάκης - τύμπανα
Κώστας Σιδηροκαστρίτης - κιθάρα , φωνή

Poster by: Ανδρέας Λαμπρόπουλος

ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5,
Πέμπτη 16 Ιουνίου
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Είσοδος: 6 ευρώ