Παρ 22 Μαρ 2019

Post Lovers w/ Vagina Lips Live at Romantso

συναυλία

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 οι Post Lovers με τον δικό τους χαρακτηριστικό indie folk ήχο, θα «μιλήσουν» σε ύφος προσωπικό, ενώ ο Vagina Lips θα κινηθεί σε νοσταλγική τροχιά με τραγούδια που σε κάνoυν να χορεύεις σαν να μη σε βλέπει κανείς.

Post Lovers

Οι Post Lovers, το προσωπικό project της Ελένης Καραγεώργου, μας συστήθηκαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2017, με το single “Melbourne/Going Anyway” της επετειακής σειράς “A Distant Victory Singles Club”. Παίζουν μικρά indie folk τραγούδια και τους αρέσουν τα δεύτερα φωνητικά και τα 90′s που τους μεγάλωσαν. Το ντεμπούτο album τους ηχογραφήθηκε στο Suono studio σε παραγωγή του Coti K και κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2018 από την Inner Ear Records.

Οι μουσικοί που συμμετέχουν στους Post Lovers είναι:
Σταύρος Γεωργιόπουλος – μπάσο, φωνητικά
Δανάη Eco – πλήκτρα, κρουστά, φωνητικά
Δανάη Παλάκα- ντραμς
Νίκος Τσέλιος – ηλεκτρική κιθάρα – φωνητικά
Ελένη Καραγεώργου – ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά

Facebook page
Soundcloud


Vagina Lips

Το project Vagina Lips ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 στη Θεσσαλονίκη σαν ντουέτο με τους Zimmy Lips (Tζίμη Πολιούδη) κιθάρα, φωνή και Lostinthe (Κωνσταντίνο Ιωσηφίδη) ντραμς, φωνή, ενώ το ίδιο έτος κυκλοφόρησαν μία ομώνυμη κασέτα (συλλεκτική πλέον) στη Random Tapes το ίδιο έτος.

Το Μάρτιο του 2016 κυκλοφόρησε ψηφιακά από την MO.MI records το Youth In Chaos, ένα μίνι άλμπουμ με 5 τραγούδια. Το Μάιο του 2016 και μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου, ο Ζimmy αποφασίζει να μην διαλύσει το project και τον Αύγουστο ηχογραφεί (με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι ο μόνιμος ως και σήμερα παραγωγός του project) το άλμπουμ Athanasia, το οποίο ψηφίστηκε σε πολλά μουσικά sites ανάμεσα στα καλύτερα άλμπουμ του 2016. Ακολούθησαν οι παρακάτω ψηφιακές κυκλοφορίες: Decadent Life (EP 2016), Elixir (album, 2017), Vernorexia (mini album, 2017), No Career (mini cover album, 2017), Lust For Trash (album, 2017), The Best Days Of Our Lives (2017). Τον Φεβρουάριο του 2018 η Inner Ear κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε limited edition βινύλιο το album Athanasia.

Facebook page
Bandcamp pageΏρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 5€