Πεμ 02 Ιουν 2022

ΜΑΖΟΗΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΤΩΡΑ ΧΟΡΟΣ''

συναυλία

Tην Πέμπτη 2 Ιουνίου ο ΜΑΖΟΗΑ επιστρέφει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην ταράτσα του ΡΟΜΑΝΤΣΟ για να παρουσιάσει το νέο του αλμπουμ ''ΤΩΡΑ ΧΟΡΟΣ''.
Ωρα προσέλευσης 21.00.
Είσοδος 6 ευρω.
ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5
Στο χώρο του live θα υπάρχουν βινύλια του νέου αλμπουμ και t-shirts.


Μόλις τρεις μήνες από την κυκλοφορία του EP «Βεντάλιες Και Σιδερογροθιές», ο MAZOHA, ακατάπαυστος, ξαναχτυπά με το νέο του album «Τώρα Χορός», πιάνοντας το νήμα μουσικά, στιχουργικά και συναισθηματικά από εκεί που το άφησε στο προηγούμενο album του, «ΠΡΤΘΛΤΣ».
Όπως δηλώνει ο τίτλος και επιβεβαιώνουν το ομώνυμο κομμάτι και τα κομμάτια «Τσιχλόφουσκα» και «Ψυχολογικά Τραύματα Social Club», υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για χορό που πηγάζει από την δίψα για εκτόνωση που γνωρίζουν καλά όσοι έχουν ζήσει την εμπειρία των live του MAZOHA. Παράλληλα, στα κομμάτια “Ήρωες Πολλοί Αγάλματα Λίγα”, «Σαν Σκιάχτρο» και «Νέα Υόρκη» τα beats, τα synths και οι φωνητικές γραμμές είναι χαρακτηριστικά δείγματα της σκοτεινής ποπ που χαρακτηρίζει το πρώτο του album «Μπάσταρδο». Το tracklist ολοκληρώνεται με δύο ιδιαίτερα κομμάτια: τo «Ονειρεύομαι Μωρό Μου» με το noise-shoegaze intro και τα ραπαριστά καταιγιστικά φωνητικά, μια εξομολογητική και καταγγέλουσα λούπα που θα μπορούσε να κρατάει για πάντα, και τέλος «Το Πουτανάκι Σου», το ερωτικό τραγούδι του δίσκου με το ρεφρέν τσίχλα, που φλερτάρει επικίνδυνα με το trash, γραμμένο για να ακούγεται αργά το βράδυ σε όλα τα μπαρ.

Ένα album αντιθέσεων που βουτάει από την απόγνωση στη λύτρωση και από τη χαρά στη λύπη, παντρεύοντας το σκοτάδι με το φως. Το πιο MAZOHA album μέχρι στιγμής.
Κυκλοφορεί σε LP και Digital album από την Ιnner Ear.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://inner-ear.gr/el/product/tora-choros/