Παρ 13 Μαι 2022

Atomic Love & Kit Kido | Double Album Release show

συναυλία

A-side & Enter Events proudly present:
Atomic Love & Kit Kido Live
(Double Album Release Show)

Παρασκευή 13 Μαΐου
Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3, Αθήνα
Ώρα Έναρξης: 21:00 | Eiσοδος: 10€

Δύο εξαιρετικά και πολύ ανερχόμενα σχήματα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια διπλή παρουσίαση δίσκου, στο πρώτο live στο Rooftop του Ρομάντσο για την φετινή σεζόν! Η Dream Indie Pop μπάντα των Atomic Love παρουσιάζει το πρώτο της Album με τίτλο ''Vol.1'', που κυκλοφόρησε στις 11 Μαΐου 2020 και που λόγω της πανδημίας δεν παρουσιάστηκε ποτέ ζωντανά και το synth - pop ‘’φαινόμενο’’ Kit Kido με την μπάντα της, θα παρουσιάσει τον πρώτο της ομώνυμο δίσκο ‘’Kit Kido’’ που θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου. Η νέα γενιά της Αθηναϊκής urban pop σκηνής στα καλύτερά της!


Οι εγγενείς μελωδίες της Εύας, οι indie και ψυχεδελικές κιθάρες του Πάνου και οι εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις του Παύλου στα πλήκτρα συνθέτουν το κράμα των Atomic Love. Σε ενεργό δράση από το 2017, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο “Vol/1” στις 11 Μαΐου 2020, η παρουσίαση του οποίου είχε αναβληθεί λόγω πανδημίας. Στις 13 Μαΐου λοιπόν του 2022 έφτασε η στιγμή να μας τον παρουσιάσουν στο Ρομάντσο. Οι Atomic Love πραγματεύονται στο πρώτο τους αυτό album πως η παράδοση του ελέγχου είναι αυτό που μας κινεί να ζήσουμε τον έρωτα και αυτό που μας κάνει να τον χάσουμε, επιζητώντας την ανάκτηση του. Όταν ο έλεγχος επιστρέψει σε εμάς επιστρέφει κ η ανάγκη να τον χάσουμε ξανά και ξανά σε μια ατέρμονη λούπα. Μέσα από τις μελωδίες και τους στίχους τους προσπαθούν να εξερευνήσουν αυτό το παράδοξο, την ανάγκη της εξέλιξης και της αυτοκαταστροφής, τις σκέψεις και τα συναισθήματα από το πρίσμα του ενός μέσα σε μια ερωτική σχέση.


Η Kit Kido είναι μια σύγχρονη torch singer. Έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία το 2021, κυκλοφόρησε 3 singles και είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το 1ο της άλμπουμ. Στο μουσικό σύμπαν της Kit Kido, ντισκομπάλες γυρίζουν ανάμεσα σε δύστροπα beats, φουτουριστικά τοπία αποδομούν το νουάρ σκηνικό και δυστοπικοί έρωτες έρχονται στο αστικό προσκήνιο. Μετά από μία σειρά digital singles που κυκλοφόρησαν από το 2021, το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ της Kit Kido μπαίνει σε τροχιά κυκλοφορίας, ως ανεξάρτητη παραγωγή, από την Παρασκευή 13 Μαΐου, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. H παρουσίαση του Kit Kido θα γίνει την ίδια μέρα στο Ρομάντσο, Πρόκεται για ένα ποπ album με δυστοπικά ηλεκτρονικά beats και έντονα στοιχεία δραματουργίας που κινείται με άνεση ανάμεσα σε κιθάρες, λούπες και νεορομαντικό λυρισμό. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τόσο το αιχμηρό electro pop single, “Sharp Blade”, όσο και το “Bonnie & Clyde”, ένα κράμα downbeat με post-rock πινελιές και glitches. Ακολούθησαν το εσωστρεφές experimental pop, “Μoοnbeam” και ο electro-disco δυναμίτης, “Hellbent”. Μία εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ αποκαλύπτεται και το τελευταίο single, “Stranger Danger”, το οποίο αντλεί έμπνευση από την ταινία American Psycho από το ομώνυμο βιβλίο του Μπρετ Ήστον Έλις.


Facebook Event εδώ.
Viva Εισιτήρια εδώ.