Σαβ 02 Απρ 2022

Qreclaim

συναυλία /μουσική

Qreclaim April 2 - 3 2022.

Line Up in alphabetical order
ABNAMA, Agatha, Anatolian Weapons, Devika, Figkott, Georgia Sagri, Golden Medusa, GRETA, KAWRS, Kubo, Moluneaux, Morah, Number6, Odile Nyx, Olenxxa, Poor J’ Darr, Rachel Noon, Re/Act, Riri, S-Candalo, Stathis, Venetta, Who’s Your Daddy?



Start time: 22:00 at Romantso
Sunday at Communitism
Running Order to be announced soon
Presale tickets: Tuesday & Wednesday from 17:00 to 19:00 at Romantso
Tickets will also be available at door during the event
Ticket fee: 13


"Ξυπνάς τη Δευτέρα και σκέφτεσαι το επόμενο σουκού.
Τελικά, οι εβδομάδες κυλάνε με κόμβους.
Κάποι@ σου έχει πει πως τις επόμενες μέρες έχει το Qreclaim, στις 2-3 Απρίλη.Το ανασύρεις σαν ίνφο. Λες, θα το δω.
Πας δουλειά, διαβάζεις για σχολή, πας προπόνηση, βλέπεις σειρές, τρέχεις στα ΚΕΠ, έχεις κατάθλιψη, ψάχνεις νέα δουλειά, ψάχνεις σπίτι, θες να φύγεις από την Αθήνα, θες να φύγεις από τη ΔΕΗ, δε θες να φύγεις από την Αθήνα ούτε από τη ΔΕΗ, βλέπεις φίλους, βλέπεις τίτλους ειδήσεων, περιμένεις το λεωφορείο, μπαίνεις tinder.
Λες, θέλω να πάω να παρτάρω, το ‘χω ανάγκη, μου ‘χει λείψει να ακούσω καλή μουσική και να χορέψω. Θέλω να νιώσω ότι θα παγώσω τον χρόνο εκεί μέσα, 2 μέρες. Θέλω να μην σκέφτομαι τα ίδια και τα ίδια. Θέλω μια ασυνέχεια. Θέλω να νιώσω στο dancefloor ότι γινόμαστε ένα συλλογικό σώμα και προσκυνούμε. Θέλω να νιώσω ότι ανάμεσα στις μπότες λέω μια εσωτερική προσευχή.
Εύχομαι την επόμενη Δευτέρα που θα ξυπνήσω να μην σκεφτώ το επόμενο το σκ για να λυτρωθώ. Θέλω αυτό που ζω εδώ να βγει έξω από το χώρο και τα κλειστά φώτα. Όπως ξημερώματα, όλ@ μαζί περπατάμε από το Ρομάντζο πάμε communitism και κοροϊδεύουμε τους ταξιτζήδες. Θέλω, επιτέλους, να βάλω αυτά που παρήγγειλα στην καραντίνα. Λοιπόν, θα τα βάλω στο qreclaim. Θα πάρω τηλέφωνο τ@ αλλ@ να συνεννοηθούμε."

Κείμενο από Richard



House Rules:Consent and respect are necessary for Qreclaim so
-Harassment of any kind (unwanted contact, verbal or physical abuse, racism, homophobia, transphobia, body-shaming, misogyny, kink shaming etc.) will NOT be tolerated and will lead to immediate discharge from the venue 
- No photos or videos allowed 
-Respect and do not damage the venues 
-Respect all the employees and their hard work in any manner - owning a presale ticket does not guarantee entry


Facebook event here.
Instagram here.
RA page here.