Παρ 18 Μαρ 2022

$OFT $KULL x Futile Mating Tactics x HARAKIRI live

συναυλία

Νέα ημερομηνία: 18 Μαρτίου 2022

Οι $OFT $KULL, Futile Mating Tatics και HARAKIRI εμφανίζονται στην σκηνή του Ρομάντσο σε ένα ηχητικό ensemble με στοιχεία noise / psychedelic / post metal / punk / experimental rock.


$OFT $KULL
Οι $OFT $KULL είναι ένα κουαρτέτο με έδρα την Αθήνα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2015. Ο ήχος τους, πιο γενικά, θα μπορούσε να οριστεί ως noise/ kraut / psychedelic rock. Οι επαναλήψεις κορυφώνονται με μελωδικά κοψίματα, ενώ οι στίχοι ποικίλλουν από αφαιρετικοί σε συναισθηματικοί, με μία κοινωνική δυσφορία. Και τα τέσσερα μέλη της μπάντας είναι ενεργά μέλη της ελληνικής underground σκηνής, με μερικούς από αυτούς μάλιστα να έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από δύο δεκαετίες σε περιοδείες και ηχογραφήσεις.Με ένα σχεδόν αινιγματικό σχέδιο, έχουν φυλάξει όλες τις πληροφορίες για το συγκρότημα ως ένα καλά κρυμμένο μυστικό, κάνοντας μόνο λίγες και σποραδικές εμφανίσεις.

https://ssoftsskull.bandcamp.com/


Futile Mating Tactics 
Οι Futile Mating Tactics ειναι ενα ποστ μέταλ/ πειραματικό ροκ σχήμα από την Αθήνα. Κάνουν την πρώτη τους χειμερινή εμφάνιση στο Ρομάντσο για να παρουσιάσουν υλικό από το πρόσφατο ντέμο τους καθώς και φρέσκο ακυκλοφόρητο υλικό.
http://thefutilematingtactics.bandcamp.com/


HARAKIRI
Το Χαρακιρι ειναι ενα τετραμελές noise rock/punk σχήμα που εδρεύει στην Αθήνα.

http://harakiri9.bandcamp.com/


ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Παρασκευή 18 Μαρτίου
Είσοδος: 7 ευρώ
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Facebook Event εδώ.