Σαβ 29 Δεκ 2018

Romantso <3 Kormoranos present: Manfredas

dj set

Romantso ♥ Kormoranos present:
Manfredas
DJ set


Ημερομηνία: Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα προσέλευσης: 23.30
Είσοδος: 7 ευρώ


Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου η μουσική τριλογία της συνεργασίας “Ρομάντσο ♥ Κορμοράνος” ρίχνει αυλαία με ένα τελευταίο και κατεδαφιστικό dj set από τον Λιθουανό παραγωγό και party-starter Manfredas. Γνωστός για τις μαραθώνιες εμφανίσεις του και την raw αισθητική του, έρχεται στο club του Ρομάντσο για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Manfredas
Ο Manfredas ζει και εργάζεται στη Λιθουανία. Εκτός από τις δικές του παραγωγές, αποδεικνύει το ταλέντο του και στα remixes, ενώ φημίζεται για τις μαραθώνιες εμφανίσεις του. Έχει διασκευάσει στα λιθουανικά το Vamos a la playa, το οποίο έφτασε το Νο. 19 στα charts, αλλά ευτυχώς κανείς δεν ήξερε ότι ήταν δικό του.

https://www.facebook.com/manfredasofficial/
https://soundcloud.com/manfredas

Μαζί του θα εμφανιστούν
Anatolian Weapons
Blue Lagoon
Body Double

Anatolian Weapons
Ο Άγγελος Μπαλτάς, ο άνθρωπος πίσω απ' το όνομα «Φανταστικοί Ήχοι», παράγει μουσική εδώ και μία δεκαετία. Συνδυάζοντας τολμηρά την ψυχεδελική αντίληψη με στοιχεία διαφόρων μουσικών ειδών, έχει παράγει ένα ιδιαίτερο μείγμα με μεγάλη απήχηση, τόσο εγχώρια όσο και διεθνή.
Η καινούρια του δουλειά ως Anatolian Weapons στην Αθηναϊκή Lurid Music παίζεται ήδη από ανοιχτόμυαλους, περιπετειώδεις jockeys όπως οι Lena Willikens, Alexis Le-Tan, Tolouse Low Trax, Phuong Dan και Elena Colombi.

https://www.facebook.com/anatolianweapons/
https://soundcloud.com/anatolianweapons


Blue Lagoon
Dj, ζωγράφος και ιδρυτικό μέλος του Κορμοράνου, ο Blue Lagoon έχει παίξει σε αμέτρητα μπαρ, κλαμπ, πάρτυ και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, πολλές φορές φιλοξενώντας, ανοίγοντας ή κλείνοντας ένα ετερόκλητο φάσμα διεθνών ονομάτων όπως Erol Alkan, Busy P, Red Axes, Madlib, Breakbot, Diplo, Nancy Whang, Eric Dunkan, Jacques Renault, Peaches, Skream, Max Tundra, Mykki Blanco, The Fiery Furnaces και Maurice Fulton.


Body Double 
Mέλος του εικαστικού ντουέτου Versaweiss και έτερος resident dj πλέον του Κορμοράνου μαζί με τον Blue Lagoon, ο Θάνος Κλωνάρης – aka Body Double – μιξάρει τις πολυσυλλεκτικές καλλιτεχνικές επιρροές του με ακρίβεια κι ελίσσεται ανάμεσα στις σύγχρονες μουσικές τάσεις σαν αίλουρος.

https://www.mixcloud.com/body-double/stream/

Facebook Event εδώ