Πεμ 23 Δεκ 2021

Evripidis and his tragedies X Kristof X Capétte X The Singing Head Xmas Special

συναυλία

O Evripidis and his tragedies είναι ένας μουσικός, συγγραφέας και εικαστικός με έδρα του τη Βαρκελώνη. Έχει κυκλοφορήσεις πέντε δίσκους και διάφορα singles, εναλλάσοντας την ορχηστρική indie pop, το βασισμένα στο πιάνο λυρισμό και, τελευταίως, synth μονοπάτια και χορευτικούς ρυθμούς, πάντα με στίχους όπου η τραγωδία, ο αυτοσαρκασμός και η χαρά της ζωής περπατάνε χέρι- χέρι.

Ο Capétte είναι καλλιτέχνης ελληνόφωνης avant pop μουσικής από τη Θεσσαλονίκη. Κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ “Electra” το 2020, και πρόσφατα αποκάλυψε το κομμάτι “ Kirozini” από το καινούργιο του άλμπουμ “Moskau” που κυκλοφορεί στις 11/12/2021.

Ο Kristof είναι συνθέτης, performer και voice over artist. Οι εμφανίσεις του έχουν στοιχεία γερμανικού καμπαρέ με εκείνον να τραγουδάει, να παίζει πιάνο, synth και να διηγείται ιστορίες. Ο πρώτος του ελληνόφωνος δίσκος, θα κυκλοφορήσει το 2022 από την Inner Ear.

Ο Άρης Σιαφάς ξεκίνησε να τραγουδάει και να γράφει στους Matisse και τους Hometaping το 1998. Έχει εκδώσει διάφορες δισκογραφικές δουλειές, ενώ, απ’το 2015, δισκογραφεί με το solo project The Singing Head / Το κεφάλι που τραγουδάει. Έχει γράψει μουσική για θέατρο,σινεμά και έχει πάρει μέρος σε διάφορες καλλιτεχνικές περφόρμανς.



ΡΟΜΑΝΤΣΟ

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ευρώ

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2167003325

Προπώληση εδώ.

Facebook event εδώ.