Παρ 10 Δεκ 2021

Οδυσσέας Τζιρίτας | Between Sky&Sea | Nala's Naughty Dream

συναυλία

Odysseas Tziritas

Ο Οδυσσέας Τζιρίτας μαζί με το συγκρότημά του, μετά από πολλούς μήνες αναμονής και μουσικής εκτόνωσης μόνο στο studio, επιστρέφουν σε αυτό που αγαπούν να κάνουν περισσότερο, τα live.
Ο Οδυσσέας έχει κυκλοφορήσει 2 EP και δύο άλμπουμ, αν και είναι μόνο 20 χρονών. Το τελευταίο του άλμπουμ “Gonzo Bliss” κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο λαμβάνοντας θερμές κριτικές.
YouTube: https://youtube.com/c/OdysseasTziritas
Facebook: https://www.facebook.com/odysseastzirita/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0PNWtYOsvnQ1s8ipbRYWsG...
Bandcamp: https://odysseas.bandcamp.com/
Instagram: @odysseas_tziritas


Between Sky & Sea

Οι Between Sky & Sea είναι μια Ambient-Post Rock μπάντα που αποτελείται απο τον Παναγιώτη Βραχιολίδη (Drums, Synths) και Μάριο Χριστόπουλο (Guitar, Synths). Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει ένα EP “What Matters Most” και ένα single “Just A Feeling”(feat Anastasia Papadopoulou) λαμβάνοντας θερμές κριτικές στην Ελλαδα και το εξωτερικό.

Link: https://linktr.ee/Between02


Nala's Naughty Dream

Οι Nala's Naughty Dream είναι το σόλο project του multi-instrumentalist Δημήτρη Δανοπουλου. Επηρεασμένο από ένα μείγμα μουσικών ειδών, όπως η νεο-ψυχεδελια, η alternative rock, η synth-pop και η ηλεκτρονική ambient, το project κινείται μέσα σε ατμοσφαιρικα μονοπάτια μιας νέας ποπ, μιας μουσικής-κραμα πολλών διαφορετικών ηχοχρωμάτων.
Το project πλαισιώνεται από τον Νικόλα Αρμαο στα τύμπανα, τον Στέλιος ΗσαΪας στην lead κιθάρα, τον Πάνο Μυταλουλη στο μπάσο και τον Δημήτρη Δανοπουλο στη φωνή, την ρυθμική κιθάρα και τα πλήκτρα.Link: https://youtu.be/JTGFlKs8FkwΡΟΜΑΝΤΣΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Δεκεμβρίου
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Είσοδος: 6 ευρώ
Facebook event εδώ.
Ο συναυλιακός χώρος του Ρομάντσο λειτουργεί ως χώρος αμιγώς εμβολιασμένων. Αυτό σημαίνει ότι "Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάσει της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο στοιχεία ταυτοποίησης, καθώς και
[α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή
[β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν."