Πεμ 16 Δεκ 2021

Monsieur Doumani live at Romantso

συναυλία

Τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ τους το κυπριακό πολυβραβευμένο συγκρότημα των Αντώνη Αντωνίου, Δημήτρη Γιασεμίδη και Άντη Σκορδή παρουσιάζει το «Pissourin» στο Αθηναϊκό κοινό. Ο νέος δίσκος των Monsieur Doumani που κυκλοφορεί από την γνωστή Γερμανική δισκογραφική Glitterbeat Records, πραγματεύεται τη νύχτα στις διάφορες εκφάνσεις της, μέσα από ένα υπαρξιακό/φιλοσοφικό πρίσμα. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν κόσμο που αγγίζει τα όρια του σουρεαλισμού και τον οποίο το συγκρότημα ντύνει μουσικά με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, με στοιχεία ψυχεδέλειας, έντονες παραμορφώσεις στον ήχο και ανοίγματα σε διαφορετικά μουσικά στιλ και διαθέσεις.

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC_sSqIfFOYqpH5l7Hr5GTcA

Site: monsieurdoumani.com


ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Πέμπτη 16 Δεκεμβριου
Ώρα Προσέλευσης: 21:00
Εισοδος: 8 ευρώ
Facebook event εδώ.

Ο συναυλιακός χώρος του Ρομάντσο λειτουργεί ως χώρος αμιγώς εμβολιασμένων. Αυτό σημαίνει ότι "Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάσει της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο στοιχεία ταυτοποίησης, καθώς και
[α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή
[β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.