Παρ 05 Νοε 2021

Pink Vanity w/ Jimmy Knows

συναυλία

«Έφτασε η ώρα να χορέψουμε, να ποδοπατήσουμε και να ποδοπατηθούμε, να τραγουδήσουμε μαζί, να ακουμπήσουμε ο ένας τον άλλον.
Να βρεθούμε σε κατάσταση έκστασης και παροξυσμού.
Να μοιράσουμε και να μοιραστούμε.»

Οι Pink Vanity δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020 από τα αδέρφια Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Κρομμύδα.

Τον Σεπτέμβρη συστήνονται εκκωφαντικά στο Αθηναϊκό κοινό με το debut single τους “Late night pleasures”, ενώ τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους κυκλοφορούν το single “Lost Perception”.

Τον Ιούνιο του 2021 κυκλοφορούν το πρώτο τους EP, “Foggy Shots”, το οποίο εδραιώνει την ταυτότητά τους και λαμβάνει θερμές κριτικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Την Παρασκευή 5/11/2021, ανεβαίνουν στην σκηνή του Ρομάντσο, για την πρώτη τους live εμφάνιση στο Αθηναϊκό κοινό.


“…Honestly, I’m not saying all of this just to flatter the collective and give them both a huge ego boost. I have listened to many a debut EP over the five years I have been doing Muzak Re- view, and ‘Foggy Shots’ has to be up there with the best of them, as it certainly doesn’t sound like something that has been quickly cobbled together in order to sell at a gig.”
MUZAK REVIEW, October 2021


JIMMY KNOWS
Oι Jimmy Knows είναι μία Indie μπάντα που σχηματίστηκε τοn Νοέμβριο του 2018. Μέσα στο 2019 κυκλοφορήσαν ένα mixtape, "Soft Spots", και ένα 7'' βινύλιο single με την Old Bad Habits Label, "Eye Of The Storm''.

Τον Νοέμβριο του 2020 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο 5-track EP της μπάντας "I've Been Writing Lovesongs". Τις δουλειές τους μπορείτε να τις βρείτε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και μπορείτε να τις αγοράσετε στο Bandcamp.

Στο άμεσο μέλλον το γκρουπ θα αφοσιωθεί στην δημιουργία και κυκλοφορία δύο νέων δουλειών: ένος mixtape με τίτλο ''Midnight Spots'', και στην συνέχεια, του πρώτου τους LP με τίτλο άγνωστο ακόμα.Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου

Ρομάντσο

Ώρα Προσέλευσης: 21:30

Είσοδος: 7 ευρώ

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2167003325


Για να διασφαλίσουμε την διεξαγωγή της συναυλίας, ενημερώνουμε ότι έχει μεταφερθεί από την Ταράτσα του Ρομάντσο στον ισόγειο, εσωτερικό συναυλιακό χώρο, ο οποίος λειτουργεί ως χώρος αμιγώς εμβολιασμένων. Αυτό σημαίνει ότι "Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάσει της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο:
[α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή
[β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν."