Κυρ 24 Οκτ 2021

ΣΑΜΜΕΡ after party στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ

συναυλία /μουσική


Αμέσως μετά την προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Σάμμερ», του Στέλιου Χριστοφόρου, ακολουθεί after party, με όλους τους συντελεστές της ταινίας.Οι Molyneaux και Hydrama θα παίξουν λάιβ το soundtrack της ταινίας, και θα ακολουθήσει DJ Set από Molyneaux, Jay Jay και Nalyssa Green.


ΣΑΜΜΕΡ
Το Σάμμερ είναι μια ταινία μικρού μήκους για την ιστορία μιας παρέας, ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα. Είναι ένα Art House Drama το οποίο εισβάλει στην ζωή δύο ζευγαριών και εξετάζει όλα τους τα μυστικά, τις σχέσεις μεταξύ τους, την τοξικότητα που υπάρχει στην παρέα και όλοι την βλέπουν αλλά κανείς δεν μιλάει για αυτήν. Μια ταινία για το άγχος για ζωή, τον έρωτα, την επικοινωνία, την σεξουαλικότητα καθώς και την φιλία.

Το καλοκαίρι τελειώνει και μαζί με αυτό, κάθε ψευδαίσθηση πραγματικότητας. Τι γίνεται, όμως, αν θέλεις να κρατηθείς πάση θυσία από αυτή την ψευδαίσθηση;Οι χαρακτήρες της ταινίας θα έρθουν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με τον εαυτό τους. Γεμάτοι μυστικά και ψέματα θα μπερδευτούν ακόμη περισσότερο σε μια πάλη συνειδητοποίησης του αληθινού και του ψεύτικου.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Στέλιος Χριστοφόρου
Σενάριο: Στέλιος Χριστοφόρου, σε συνεργασία με τους: Ειρήνη Λαφαζάνη, Σωτήρη Μάνικα, Λίζα Χουχούα και Μιχάλη Ψαλιδά
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μιχάλης Καλιδώνης
Πρωταγωνιστούν: Ειρήνη Λαφαζάνη, Σωτήρης Μάνικας, Λίζα Χουχούα, Μιχάλης Ψαλιδάς
Ήχος: Χρήστος Σακελλαρίου
Βοηθός σκηνοθέτη: Φίλιππος Παπάζογλου
Διεύθυνση παραγωγής: Ευγενία Τσώρη
Ρούχα και μακιγιάζ: Νεφέλη Αλεξάνδρου
Graphic Designer: Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος

Instagram: https://www.instagram.com/sammer.film/
Facebook: https://www.facebook.com/sammer.film


Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5
Κυριακή 24 Οκτωβρίου
Ώρα Προσέλευσης: 21:30
Είσοδος Δωρεάν

Για να διασφαλιστεί η διεξαγωγή της συναυλίας, ενημερώνουμε ότι έχει μεταφερθεί από την Ταράτσα του Ρομάντσο στον ισόγειο, εσωτερικό συναυλιακό χώρο, ο οποίος λειτουργεί ως χώρος αμιγώς εμβολιασμένων. Αυτό σημαίνει ότι "Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάσει της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν."