Τρι 02 Οκτ 2018 - Τρι 18 Δεκ 2018

Hoop Dance

χορός

Κύκλος μαθημάτων χορού με hula hoop για ενήλικες
Θέλεις να γίνεις μέλος του πιο fun community της Αθήνας; 
Θέλεις να χορέψεις στους αγαπημένους σου ρυθμούς με το χούλα χουπ;

Οι κύκλοι μαθημάτων του Hoop it! στο Ρομάντσο ξεκινούν τον Οκτώβριο για να γυμνάσουμε όλο μας το σώμα, να χορέψουμε και να βρούμε το δικό μας στυλ!
Στο Hoop Dance Foundations μαθαίνουμε τις βασικές τεχνικές hoop dance και με τα με το Hoop Dance Flow απογειώνουμε τη ροή των κινήσεων μας χορεύοντας με partner το αγαπημένο μας στεφάνι.

To hoop dance ή χορός με hula hoop αποτελεί έναν από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης, συνδυάζοντας το παιχνίδι με την αερόβια άσκηση και το χορό.Είναι μια νέα μορφή έκφρασης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Hoop it! και η Sunny Diz θα βρίσκονται στο Ρομάντσο από την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, 19:00 – 22:00, για να μεταδώσουν την αγάπη τους για το hoop dance στην Ελλάδα και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τον υπέροχο κόσμο των hula hoops!

Διαθέσιμα hula hoops για όλους τους συμμετέχοντεςΔηλώσεις συμμετοχής – κρατήσεις θέσεων στο https://hoopit.gr/learn-gr/classes/ ή με αποστολή e-mail με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στο hoops@hoopit.gr
Περισσότερες πληροφορίες:www.hoopit.gr, www.facebook.com/hoopit.gr02 Οκτωβρίου 2018 – 18 Δεκεμβρίου 2018
Hoop Dance Flow (ροή - χορογραφίες) Τρίτη 19:00-20:30
Hoop Dance Foundations (αρχάριοι) Τρίτη 20:30-22:00

Κόστος κύκλου μαθημάτων Hoop Dance:
90 ευρώ/3 μήνες (12 μαθήματα)