Παρ 21 Φεβ 2020

Morah all night long at Romantso

dj set

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, ο Morah επιστρέφει στο Ρομάντσο για να μεταφέρει εκείνους που θα τον ακούσουν, στον σκιώδη κόσμο του που αντικατοπτρίζεται στα ρομαντικά, σχεδόν τελετουργικά dj sets του.

Morah
Γεννημένος και μεγαλωμένος στη βρόμικη Αθήνα, οι επιρροές του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικής μουσικής, από new wave, dark wabe synth pop, ebm, electro, techno μέχρι post punk, kraut και industrial, leftfield, experimental avant garde ήχους, οι οποίοι είναι απόλυτα ευκρινείς στα εκλεκτικά του sets. Ο Μorah έχει εστιάσει ολόκληρη την ύπαρξή του στη μουσική. Ένα ψυχεδελικό ταξίδι για κάτι πραγματικό και καθαρό.

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τα μοναδικά djset του αλλά και την πρώτη του κυκλοφορία, Route, υπό το label Helena Hauff's (Return to Disorder) καθώς επίσης μέσα από τα πάρτι του ως Phormix, μία εναλλακτική εκδοχή της διασκέδασης στην Αθήνα προσφέροντας στο κοινό κάτι που έλλειπε. Ταυτόχρονα, η Phormix αποτελεί και μία πλατφόρμα που προωθεί την ηλεκτρονική μουσική μέσα από μία σειρά podcast, ενός label αλλά και μέσω πρώτων μεταδόσεων ανερχόμενης μουσικής στο soundcloud.

https://www.facebook.com/Morah-381660025289549/
https://soundcloud.com/morah-l
https://www.instagram.com/morah___/
https://www.facebook.com/phormixathens/

Facebook event 


Ημερομηνία: Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020
Ώρα προσέλευσης: 23:59
Είσοδος Ελεύθερη