Πεμ 19 Απρ 2018

LOUD Live at Romantso

συναυλία

L.O.U.D. live στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Την Πέμπτη 19 Απριλίου οι L.O.U.D. (Living On Universal Denial) εμφανίζονται για πρώτη φορά στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ (Αναξαγόρα 3, Αθήνα), για μια παρουσίαση του υλικού τους ενόψει της κυκλοφορίας του 1ου τους επίσημου single. Μαζί τους στα decks για ένα after live party η Άννα Αναστασίου (Pepper 96.6).

Oι L.O.U.D. (Living Οn Universal Denial) είναι μια νέα παρουσία στον χώρο του αγγλόφωνου Indie Rock/Alternative Pop-Rock, με επιρροές απο μπάντες όπως οι Kings of Leon, The Killers, Coldplay, κλπ, με αρκετά live και συχνές παρουσίες στο ενεργητικό τους ως support act σε μπάντες του εξωτερικού τα τελευταία 2 χρόνια (River Party Festival, 2015 – Gagarin 205 Live Music Space, opening act στο live των Explosions in the Sky, το 2016).

Τον Δεκέμβριο του 2016 οι L.O.U.D. πήραν μέρος στον μουσικό διαγωνισμό του RED FM 96.3 και αναδείχθηκαν 3οι ανάμεσα σε 150 άλλα συγκροτήματα και καλλιτέχνες απ’όλη την Ελλάδα.
Το πρώτο τους single έχει την υπογραφή του Θοδωρή Ζευκιλή (Tango with Lions, Planet of Zeus, κ.α.) στην παραγωγή και θα κυκλοφορήσει από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία ‘The Sound of Everything’ (GAD, DUSK, Echo Train, Monsieur Minimal, κλπ).

Η Άννα Αναστασίου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι από τις γνωστότερες DJ/Ραδιοφωνικές παραγωγούς στην Ελλάδα, με πολυετή και ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας (Best 92.6, Pepper 96.6, κ.α.).

Check out L.O.U.D. at:
https://www.loudbandnet.com
http://www.facebook.com/Loudbandgr

--------------------
BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018
Ώρα Προσέλευσης: 21:00
Είσοδος 5 ευρώ
Facebook Event  εδώ